Лесни рецепти с Ненад Велкович по 24kitchen от януари

3 декември 2013 | 11:48 Дачев
Лесни рецепти с Ненад – сезон 2
от 26 януари 2014, всяка неделя от 17:00 часа
 
Ненад Велкович е само на 28 години, но вече има богат опит като готвач. Той е градско дете със селски корени, както повечето белградчани. Любов към готвенето е придобил от баба си - професионална готвачка.

Въпреки жестоката съпротива на майка му, той решава да прекъсне икономическото си образование и изцяло се посвещава на професионално готвене. "Lako može svako" има за цел да представи на зрителите изкуството на приготвяне на  вкусна храна по лесен и достъпен начин с рецепти, които всеки може да пробва в домашни условия.
 
* * * * * * *

Коледен уъркшоп с готвачите на канала

Междувременно, този уикенд готвачите на 24KITCHEN ще организират кулинарен уъркшоп в магазин ИКЕА.
Двама от най-обичаните телевизионни готвачи - Ненад и Йоли – ще готвят с малчугани и техните родители между 12:00 и 16:00 часа.

На 7 и 8 декември Йоланта Делибозова - Йоли и Ненад Великович ще бъдат специални гости на ИКЕА. Готвачите на 24KITCHEN ще споделят коледните си кулинарни тайни в уъркшоп за посетителите на магазина от 12:00 до 16:00 часа. Гостите ще имат възможност да готвят, да опитат различни вкусотии, да получат автограф и да отнесат у дома приятен и вкусен спомен. 
 
На 7 декември Ненад Великович ще приготви Коледна трапеза и ще меси здравословни хлебчета с децата.
Децата и техните родители ще участват в приготвянето на здравословен хляб със семена, а след това ще могат да го вкусят с мус от сьомга.
 
А на 8 декември Йоланта Делибозова - Йоли ще пече ароматни сладки, ще прави с гостите джинджифилови къщички и ще украсяват автентични български сурвачки.
Родителите ще имат възможност да си припомнят от магьосницата на сладките изкушения как се прави традиционна българска сурвачка. 

* * * * * * *

За Коледните празници 24KITCHEN ще предложи на зрителите да научат кулинарните празнични трикове на Джейми Оливър и Лорейн Паскал.

„Коледа с Лорейн“ започва на 11 декември, всяка сряда от 13:15, а „Коледа с Джейми“ може да се гледа от понеделник до петък в 23:30 часа.

* * * * * * *

Премиера през 2014:
 
Изтокът предизвиква Запада 
от 3 януари 2014, всеки петък от 13:15 часа
 
Пътувайки из цяла Великобритания - най-дебелата нация в Европа, - главен готвач Уан помага на злочестите британци да променят нездравословния си начин на хранене като бъдат повлияни от азиатския стил и да попроменят малко местните ястия в стила на Уан.

 


ИЗБРАНО