Ива Стоянова се завръща на екран: ”Градът” по News7

23 октомври 2013 | 15:18 Дачев
Градският човек вече със своя територия
 
Хората, които милеят за развитието на своя град и са съпричастни към различните проблеми в него, вече ще имат своя територия в ефира на NEWS7. След успеха на филма посветен на Стилиян Петров и неговата борба с левкемията - "СТАН - да победиш с любов", водещата Ива Стоянова е отново на екран. 
 
Тази събота, навръх Димитровден, в 13:30 ч., тя се завръща с новото-старо предаване "Градът", aдресирано към активните градски хора, чиито проблеми, радости и живот през изминалата седмица, са обект на теми и коментари.
В дебюта на „Градът“, зрителите ще станат свидетели на аргументиран дебат по 5-те основни проблема на София. В него ще участват водещи лица от политическите партии, представени в Столичния общински съвет, както и самите зрители, чрез директна телефонна връзка в студиото.
 
Ива Стоянова ще ни срещне и с четирима именници, доказали се в своите професии на доктор, търговец, спортист и политик. 
 
Авторът на крилатата фраза, че София няма нужда от главен архитект - арх. Торньов, също ще бъде в студиото на "Градът", за да защити твърдението си и да сподели своите виждания за развитието на столицата.
 
Целта на Ива Стоянова и целия екип на предаването "Градът", е то да бъде терен за непрестанен диалог между градската администрация и градските хора, и така да се решават проблемите на живота в големия град. "Градът" ще създава, представя или развенчава добри или лоши примери за хора и събития, с една единствена цел - да бъде партньор на градския човек и заедно с него да направи града и живота в него по-хубав, подреден и щастлив.
 
"Градът" с Ива Стоянова по NEWS7 стартира на живо на 26 октомври 2013, събота, точно в 13:30 ч.
 


ИЗБРАНО