Ани Цолова и Виктор Николаев напускат bTV, отиват в Нова

19 август 2013 | 19:41 Дачев
Днес, 19 август, екипът на bTV с голямо съжаление научи, че дългогодишните водещи на „Тази сутрин” Ани Цолова и Виктор Николаев са избрали да продължат професионалния си път в Нова телевизия - се казва в съобщение на bTV.
 
В съобщението се казва още:
"През изминалите няколко години Ани и Виктор се превърнаха в знакови лица за bTV и българския телевизионен ефир като цяло. Сърдечно им благодарим за прекрасната работа и проявения професионализъм! Винаги ще останем техни приятели и им желаем на добър час!"

Съобщението на bTV бе разпространено около час и половина, след като Нова ТВ съобщи за привличането на двамата към своя екип.
 
* * * * * * *

Появата им в ефира на Нова телевизия ще стане през септември, когато двамата ще започнат да водят ново публицистично предаване, но от Нова не дават подробности за предстоящата си продукция.

В съобщението на Нова ТВ от 18:27 ч. днес се казва:
"Популярната двойка ТВ водещи Анна Цолова и Виктор Николаев се присъединява към екипа на Нова ТВ. Един от най-успешните телевизионни тандеми ще води ново публицистично предаване в ефира на медиата. Повече информация и подробности очаквайте съвсем скоро."

Според TV.dir.bg, вероятно новото предаване ще бъде "на гърба" на Лице в лице по bTV с водещи Цветанка Ризова и Димитър Цонев, което се излъчва в делничен ден от 17:30 до 19:00 ч.

Самата Цветанка Ризова по аналогичен и неочакван за екипа на Нова ТВ начин премина в bTV - на 24 август, но миналата 2012 г.
 
* * * * * * *

На 8 август от bTV увериха, че сутрешният блок "Тази сутрин" се връща на екран най-късно до края на месец август и че няма промени в екипа на предаването.

В петък, 16 август, Анна Цолова и Виктор Николаев водиха извънредното издание на блока, свързано с парламентарното заседание за гласуването на държавния бюджет.


ИЗБРАНО