Анна Цолова и Виктор Николаев отново на екран, до края на месеца

8 август 2013 | 12:08 Дачев
Сутрешният блок "Тази сутрин" се връща на екран най-късно до края на месец август 2013, научи tv.dir.bg от bTV. Няма промени в екипа на предаването. Възможно е новият 14-ти сезон предаването да стартира и по-рано, ако това се наложи.
 
На 2 август сутринта bTV съобщи, че целият екип на "Тази сутрин" излиза в отпуск след твърде "интензивното политическо лято". От медията уточниха, че "независимо от това, до края на месеца репортерите ще продължат да следят най-важните събития от ранните часове на деня чрез извънредни репортажи и включвания на живо в ефир, както и на btvnews.bg".

Мениджърът "комуникации" на bTV Media Group Константина Маркова коментира във Фейсбук анонимна "статия" в интернет, че Ани Цолова и Виктор Николаев са уволнени. "Нейният поръчител си е направил сметката погрешно. Вместо да нанесе удар върху bTV, превръща двама от най-важните водещи и топ професионалисти в телевизията в герои, които - когато се върнат в ефир след броени седмици, a ако се наложи и по-скоро - ще бъдат още по-обичани, а сутрешният блок ще има още по-висок рейтинг", смята тя.

Анна Цолова е в екипа на bTV от м. юли 2000 г., а водещ на сутрешния блок - от април 2005 г., когато замени Мариана Векилска и си партнира с Николай Бареков до напускането му през ноември 2009 г..
Виктор Николаев е третият партньор на Ани Цолова от м. май 2010 г., когато замени водещия Димитър Павлов.



ИЗБРАНО