Нанси Карабойчева стана ”Мис България 2013”

18 август 2013 | 11:04 Дачев
20-годишната блондинка от Пазарджик бе предпочетена пред останалите 9 кандидатки и ще представи страната ни на световния финал в Индонезия

Подгласнички на Нанси станаха Джулия Стоянова и Даниела Неделчева, които се класираха съответно на второ и трето място.

Представянето на най-красивите българки беше коментирано от Жени Калканджиева, Антония Петрова и Венета Харизанова. Те споделяха своето мнение за живота на кандидатките в Двореца и за представянето им по време на дефилетата.
Водещи на церемонията бяха актьорът Кирил Ефремов и фолк певицата Камелия. Със свои изпълнения публиката зарадва певицата Мария Илиева.

Изборът на организаторите тази година конкурсът "Мис България" да се провежда под формата на тв риалити беше доста оспорван от зрителите и от предишни участнички в конкурса.

* * * * * * *

В изключително оспорвана и драматична битка по време на 3.5-часовия лайф на финала на „Мис България 2013” по TV7 ослепителната блондинка Нанси Карабойчева пребори конкуренцията и се окичи с короната на победителката, специално изработена от бижутерийните лидери „Алтънбаш”.
Красавицата от село Юнаците спечели малко повече от 27% от положителния зрителски вот и с достойнство, в продължение на година, ще носи титлата най-красива българка, а след 2 седмици заминава за финала на „Мис Свят” в Индонезия.

Освен че Нанси стана „Мис България 2013”, красавицата спечели и чисто нов автомобил Ситроен DS3. „Сбъднахте мечтата ми да имам кола. От три години събирам, за да си купя, а сега имам чисто нова”, не можеше да повярва победителката.

Веднага след края на шоуто, красавицата бе посрещната и прегърната от гаджето й – волейболният национал Добромир Димитров. „Не спираше да ми повтаря, че е бил сигурен в мен и че е знаел че аз ще спечеля, а аз самата още не мога да повярвам”, сподели Нанси.

Тя остави след себе си в класирането Джулия, която бе коронясана за първа подгласничка и удостоена още с титлата „Мис Алтънбаш”, а Даниела стана втора подгласничка на „Мис България 2013”.
 
В челната петица влязоха още очарователната стюардеса Адриана, която се нареди четвърта, и сексапилната Велина, която остана пета, но пък стана „Мис bLife”, и се окичи с лентата на светския информационен сайт.
Емел, Ингрид, Мелиса, Миглена и Боряна допълваха финалната десетка, но отпаднаха буквално на крачка от заветната корона, след като зрителите не им гласуваха достатъчно доверие.
Момичетата, заедно с хореографа Милен Данков и неговия балет, сътвориха невероятно шоу на живо в ефира на TV7 в съботната вечер. След като водещите Кирил Ефремов и Камелия ги представиха с най-добрите им моменти от 5-седмичното риалити, в което се бореха за короната, красавиците дефилираха в три тура.
 
Първото им излизане на уникалната мултимедийна сцена на две нива беше в индивидуален стил. Чрез танца и визията си финалистките показаха най-ярките си черти, с които зрителите на TV7 ще ги запомнят. Нанси беше ослепителна в образа на фермерка, Даниела – секси икономист, Джулия – холивудска звезда, Адриана беше стюардеса, Велина – лолитка, Боряна – боксьорка, Миглена – певица, Ингрид – гимнастичка, Емел – турска изкусителка, Мелиса – красавица сред лавандулови полета.  Това беше и един от малките акценти, който отличи напълно тазгодишната церемония – нестандартен завършек на нестандартното и най-красиво шоу за избирането на „Мис България 2013”.
 
Вторият тур беше по бански, а красавиците ходеха буквално по тънък лед, за да сътворят истинска феерия и да се превъплътят в ледени кралици.
 
Третото дефили беше в официалните рокли на топ дизайнера на „Романтика фешън” София Борисова. Десетте финалистки се превърнаха в истински принцеси, блестейки в рокли уникати в черен и телесен цвят, създадени специално за тях. 
 
Наотразимата Мария Илиева пък беше музикалният жокер между пищните дефилета. Заедно с балета на Милен Данков тя направи неповторимо шоу и допълни най-красивото риалити по достоен начин.

* * * * * * *
 
На сцената трябваше да излезе и рапърът 100 Кила, който се опита да помрачи празника на красотата, отказвайки да се съобрази със сценария, съгласуван с него преди седмици. Оказа се, че „звездният” певец е поел повече участия отколкото може да изпълни и иска да нанесе промени в най-очаквания финал в родния ефир това лято.
Отказвайки да се съобразява с огромната продукция на шоуто, той се опита да извие ръцете на продуцентите и TV7. Професионализмът на целия екип обаче не допусна гала вечерта да се провали заради едно музикално изпълнение и преустанови всякакви отношения с рапъра оттук нататък.

 


ИЗБРАНО