Финал на ”Младост 5”

30 май 2013 | 11:22 Дачев
Иво и Краси създават бойбанда в еп. 12, на финала на „Младост 5” този петък по bTV
 
В последния епизод за сезона на единственото по рода си импровизационно комедийно шоу „Младост 5”, двамата съквартиранти Краси и Иво ще останат без отопление. Без да могат да ходят, говорят, пеят или танцуват, двамата са принудени да си запалят огън с подръчни средства. Докато се мъчат да си осигурят топлина, на вратата им се появява Венета Харизанова, която се е подготвила за плаж. Красивата съседка естествено провокира Краси и Иво да се държат като мачовци на плажа. За да разреши ситуацията се появява Иван Станчев, който трябва да отстрани повредата в парното. 
Междувременно на вратата звъни и Карла Рахал в ролята на пощаджийка, която носи колет на Краси. За да му го даде, обаче, тя трябва да получи нещо наречено „ръца пръца”. Ще получи ли Карла „ръца пръца” и какви певчески заложби ще покажат двамата съквартиранти в последния епизод на изцяло импровизационното шоу „Младост  5”, зрителите на bTV ще разберат този петък от 20.00 часа.
 
Прекрасният живот в квартирата си двамата ергени ще завършат със създаването на момчешка супер-група. Към музикалното им начинание се присъединява и техният приятел Мариан Бачев, който ще се опита да им отнеме славата и всичко в групата да се завърти около неговата личност. В групата Краси ще свири на барабани, Иво на китара, а Мариан ще бъде вокалист. Възмутената от шума съседка Венета, ще се опита да „заглуши” музикантите, вдигайки още по-голям шум от тях. 
 
Ще се справят ли ергените с музикалната задача, как ще се казва момчешката супер-група и ще се присъедини ли Венета към тях, зрителите на bTV ще имат възможността да разберат в последния епизод на единственото по рода си импровизационно комедийно шоу „Младост 5”, на 31 май от 20.00 часа.


ИЗБРАНО