Нова услуга - видеобиблиотека ”HBO GO” по blizoo

16 май 2013 | 19:28 Дачев
blizoo предоставя възможността за ексклузивно филмово преживяване с услугата видеобиблиотека HBO GO
 
Клиентите на водещия кабелен оператор, които ползват пакет HBO, получават достъп до над 800 часа избрано съдържание и могат да гледат филми и сериали в удобен за тях момент и място когато пожелаят.
 
Филмите и сериалите могат да се гледат на свързано с интернет устройствfо - домашния телевизор, лаптоп, таблет или смарт телефон според желанието на клиента, на всякъде на територията на страната. Tехнологията за адаптивен стрийминг позволява програмите да бъдат гледани с безупречно качество, гладко и без прекъсване. Колкото по-висока е скоростта на интернет връзката, толкова по-добро е качеството на картината.

Специално разработеният каталог помага на клиентите лесно и бързо да намират любими филми, да споделят впечатления във Facebook и Twitter, както и да получават предложения за сходни филми от библиотеката на HBO. 
 
Услугата ще бъде достъпна от средата на май 2013 г. ексклузивно за клиенти на blizoo с абонамент за НВО пакет. Активира се с обаждане на телефон (0700 43 700) или в клиентските офиси на blizoo.
НВО клиентът трябва да знае клиентския си номер в blizoo и да си направи регистрация на www.HBOGO.bg. За повече информация - blizoo.bg/hbogo.html
 
* * * * * * *
 
HBO GO предлага невиждан избор на сериали, игрални и документални филми, семейни и хитови заглавия. Впечатляващият списък от заглавия включва най-новите сезони на награждавани и популярни продукции като Game of Thrones, Престъпна империя и Истинска кръв. На разположение са и високо оценените от критиката заглавия като Братя по оръжие, Пасифик и Нюзрум. Станали вече „класика” оригинални продукции на HBO като „Антураж”, „Семейство Сопрано” и „Сексът и градът” ще бъдат постоянна част от интернет видеотеката.
 
За определени нови заглавия ще се правят специални премиери - седмици преди премиерата им по линейния НВО канал. 
 
През май е новият документален филм на НВО за една от поп-иконите на нашето време, „Бионсе: животът е една мечта” (Beyoncé: Life Is But a Dream). Други заглавия, като най-новият сезон на „Борджиите” с Джеръми Айрънс и всички текущи хитови премиери като „Мъже в черно 3”, „Диктаторът” и Pixar анимацията „Храбро сърце”, ще са достъпни успоредно с НВО-премиерата им.
 
В момента НВО Европа (част от който е HBO България) предлага HBO GO и в Полша, Холандия, Сърбия, Словения, Босна, Черна гора, Хърватия, Унгария, Румъния, Чехия и Словакия.
 


ИЗБРАНО