Махмурлук, предложение за брак и „горчиво вино” в Младост 5

16 май 2013 | 11:40 Дачев
Тежък махмурлук ще мъчи двамата съквартиранти този петък в „Младост 5”, еп. 10.
След пиянска вечер Краси и Иво се събуждат без да помнят какво се е случило, а до тях лежи полуголата Емануела, която те очевидно не познават.

За да се върнат във форма, Иво приготвя по едно пернишко мохито, ефектът от което е откритието, че мистериозното момиче всъщност е умряло.  В този момент в квартирата нахлува Мариан Бачев в ролята на полицай, който е изпратен след подаден сигнал за убийство. С безброй противоречия Краси и Иво разказват какво се е случило предишната нощ, но полицаят Мариан не им вярва и събира обикновени предмети като твърди, че това са улики.

В ситуацията ще се намеси и Венета Харизанова, която ще се опита да свести своята приятелка Емануела. Как Емануела ще поиска брак с Венета, ще се състои ли сватбата и как всички ще избухнат като празнични фойерверки, зрителите на bTV ще видят този петък, от 20.00 часа. 

* * * * * * *
 
Фитнес мания ще завладее ергенската квартира във втората част на импровизационното шоу „Младост 5”.

Краси се е запознал с красиво момиче и я е поканил на гости, но пък тя му е споделила, че харесва спортен тип мъже.  Голямото му желание да стане такъв го провокира да направи за една минута упражнения за ръце, крака и гърди. От своя страна Иво не спира да му се подиграва и да го иронизира.

Не след дълго се появява Венета Харизанова, която ще се присъедини към атлетичните им неволи. Ревнивият мъж на Венета - Мариан Бачев, ще потърси жена си в ергенската квартира като екшън герой, който говори унгарски. Намирайки я дегизирана като лампа, двамата започват да се карат като малки деца. Всичко завършва с изпълнение на „Горчиво вино”, изпята от Мариан на френски и развихрилия се в квартирата  „лимбо рок”.

Как ще завърши фитнес историята, ще разберете този петък, 17 май, 20.00 часа по bTV.
 


ИЗБРАНО