„Часът на мама” с нови издания, става седмично

18 април 2013 | 13:04 Дачев
С интересни и полезни съвети за настоящите и бъдещи родители ще се завърне от ваканция токшоуто на майките - „Часът на мама
Новите издания на предаването ще се излъчват от 21 април - всяка неделя, от 21:00 часа по bTV Lady.
 
И през предстоящия сезон „Часът на мама” ще представя богата палитра от въпросите, които вълнуват съвременните родители. Всяка неделя водещата Дани Колева /на снимката/ ще предлага различни гледни точки по определена тема. От най-новите методи на хранене, възпитание и лечение, бракът и взаимоотношенията в семейството, до бичовете на новото време - алкохолът и наркотиците – всяка сфера от живота ще бъде подробно разгледана и дискутирана с експерти и любими на зрителите личности. 

Предаването бе ежедневно и сутрешно от 10 септември 2012 г., а сега става седмично и вечерно.

* * * * * * *
 
В първото издание на „Часът на мама” тази неделя, екипът ще представи  темата „Моето момиче е вече жена” или всичко за женствеността на децата.

Заедно със събеседниците си, Дани Колева ще разгледа различните аспекти на хормоналното развитие на подрастващите, вкусовете на тийнейджърите в облеклото, преждевременното състаряване и влиянието на публичните личности върху изграждането на личния стил при момичетата. 
 
Повторения:
- понеделник от 14:00 часа,
- вторник от 18:00 часа,
- четвъртък от 20:00 часа,
- събота от 09:00 часа.
 


ИЗБРАНО