Ромско семейство на мястото на Денис Родман

3 април 2013 | 09:21 Дачев
- Жени Калканджиева заподозряна за къртица от зрителите
- Емануела поиска ръката на своя любим Никола в ефир
- семейство роми са новите участници, които влизат в шоуто
 
За първи път зрителите направиха своя избор „кой е Къртицата”, като най-много гласове на откритата телефонна линия с номер 1477 събра Жени Калканджиева. Бизнесдамата реагира с изненада: "Шокирана съм! Благодаря, че ме мислите за толкова хитра." 
Азис е на второ място по подозрение от публиката - 12.5%, а Велислава е трета с 9.7%. 
 
По време на живото предаване вчера вечер Емануела пък поиска ръката на своя любим в ефир с думите: „Мило, много те обичам и искам да се оженим в предаването“. След това признание за любов тя получи покана за  сватбена вечеря в Лондон, организирана от госта в студиото - лорд  Евгени Минчев. 
 
Сред другите гости на Иван и Андрей бяха и Мартина Вачкова, Ваня Щерева , Катето Евро, фолк певицата Малина и Август Попов. Всички те направиха своите предположения за къртицата - според тях, тя е неизвестна личност.
Евгени Минчев обобщи, че „форматът е гениален - известните личности отвличат вниманието, а подправка към това беше Денис Родман“.
 
Основните заподозрени от самите участници бяха Азис, Миглена и Михаил.
В подкрепа на Миглена в студиото бяха дошли нейната майка и приятелка.
 
На следващия лайв - в четвъртък - предстои участниците да изберат кой ще бъде заподозреният, който ще се изправи заедно с Жени Калканджиева на тест. Резлутатът ще определи кой ще бъде първият напуснал шоуто тази седмица.
 
Поредното изпитание, наречено „На косъм от победата“, в което Деян Донков и Рут Колева загърбиха суетата си и приеха да отрежат косите си, донесе успех на Групата. Къртицата се оказа милостова към косите на Рут, но не и към тези на Деян и той остана гола глава...
Николета Лозанова се изправи срещу най-големият си страх в мисията „Клетката”. Макар че има фобия към мишки, тя успя да надмогне страха си и игра заключена в клетка пълна с гризачи. 
Независимо, че мисията не донесе успех на Групата, тя донесе лична победа за Николета.
 
* * * * * * *
 
Ромското семейство Марин Илиев и Валя Иванова са новите обитатели на Базата. Те ще живеят в апартамента на Денис Родман, който напусна шоуто на 31 март (неделя) следобед.
 
Преди да си замине, скандалната баскетболна звезда направи шоу в сутрешното предаване „Сблъсък”, където се разплака в студиото, разстроен от въпроса на Иван и Андрей - дали е посягал на живота си. Нещата, които го правят щастлив обаче, са 4-те му деца. На 26 април той ще пристигне отново, за да се включи в отбора на легендите от НБА на тазгодишното издание на Мача на звездите в "Арена Армеец". "Ще се опитам да доведа и децата. С тях рядко се виждаме, защото много пътувам. За тях ще е голямо приключение. Искам да видя как ще се спогодят с българските деца", каза още баскетболната легенда.
 
„Трябва да ми дадат най-малко „Оскар”, крещял Родман на излизане от студиото в Нови хан...
 
Апартаментът на Родман е специално подготвен за новите си стопани и е издържан в типичен ромски стил.  Семейството на Валя и Марин ще бъде изолирано от Групата, но всяка седмица при тях ще живее този, който е спасен след тест за Къртица. Този гост ще трябва да живее според правилата на домакините, но и да участва в предизвикателствата на риалити шоуто.

* * * * * * *

 
Тази вечер, 3 април:
Дъщерята на Валери Божинов и Николета Лозанова, прекара рождения си ден с родителите си и останалите заселници в Базата на "Къртицата". За малката Никол бяха организирани много изненади и подаръци. 
 
Подаръци получи и Велислава, която влезе в Базата като „грозното патенце” от гара Левски, но веднага спечели симпатиите на останалите участници и най-вече на Николета Лозанова, коята подари част от дрехите си на новата си приятелка. 
 
Една от най-подозираните за къртица – Миглена, не спря да шокира и изненадва участниците с избора си на дрехи. Нейният Барби стил изумява всички, а жените не спират да коментират розовата й рокля и ботуши, неадекватни за условия на живот на Групата.
За поредното изпитание, наречено „Перото”, Миглена облече дантелен гащеризон, с който се впусна в труден планински район. Стилът й явно се харесва само от рапъра 100 Кила, който продължава флирта си с младата дизайнерка.
 
В предизвикателството тази вечер на участниците ще им се наложи да се справят с фобията си от високо и да преминат през въжен мост между две високи скали. Дали Групата ще се справи с новата задача или бюджетът им отново ще отиде в сметката на къртицата, която вече има значителна преднина?
 
Междувременно, интрига извън Базата е на път да помрачи задаващата се сватба на Емануела. Тази сутрин в “Къртицата на светло” по TV7, скандалната певица Анн-Джи разкри пикантни клюки за Емануала, която снощи предложи брак на приятеля си Никола. Според Анн-Джи, в живота на Емануела има друг мъж, с когото е била засечена преди две седмици и с когото е много вероятно да ги свързва повече от приятелство... Загадъчният господин е грък, а според зрителите на TV7 обаче това е поредна интрига на Анн-Джи, за която няма доказателства.
Заформя ли се любовен триъгълник или Анн-Джи търси слава на гърба на Къртицата?
 


ИЗБРАНО