Косьо Лунгов прави музикален дебют в ефира на предаването си

15 март 2013 | 14:38 Дачев
Той стана рапър заедно с Ивайло Иванов-Играта, като записаха дуета "Окопирай"
 
Водещият на „Срещу новините” по БНТ1 Косьо Лунгов ще направи своя музикален дебют директно в ефира на предаването си тази събота от 19 часа.
Зрителите първи ще чуят песента му с рапъра Ивайло Иванов-Играта, който е и ководещ на шоуто. Дуетът им се нарича „Шестата раса“, а името на парчето в хип-хоп стил е „Окопирай“. Текстът е на известния музикант Венци Мицов. 
 
Зрителите ще видят и видеоклипа към парчето, дело на продуцентите на предаването !no frame media, заснет с помощта на момчетата от Buster Studio.
 
Косьо Лунгов, който освен като водещ, се изявява като актьор, а е танцувал и балет,  досега не е имал музикални изяви. В „Окопирай“ зрителите ще могат да разберат дали се справя в пеенето с Играта така добре, както си и партнира с него в ефира на БНТ1.
 
Заради зрелищния им музикален дебют като дует, Косьо и Играта са поканили в студиото рокаджийката Милена Славова, рапъра Бате Сашо и Валди Тотев, за да обсъдят кои са новите песни на революцията.
 
* * * * * * *
 
За неделя, 17 март, предаването е подготвило дискусия за вегетарианството и месоядството. Кое е за предпочитане: блажен живот или постно съществуване? По този въпрос ще спорят режисьорът и заклет веган Андрей Андонов и диетологът Огнян Симеонов.
 
Специален гост ще е актьорът Кирил Ефремов, който стана всеобщ любимец от сериала „Под прикритие”, където играе Тишо Близнака.
 
„Срещу новините“ на 16 и 17 март от 19:00 часа, БНТ1.

* * * * * * *

Междувременно, певицата Рут Колева и актьорът Кирил Ефремов казаха "да" на риалити шоуто "Къртицата" по TV7 - освен че ще участват, за промо кампанията те влизат в ролите на известни лидери от световната история.

Рут Колева играе кралица Мария-Антоанета, а Кирил Ефремов е римският диктатор Юлий Цезар.



ИЗБРАНО