Поредни промени в уикенд програмата на Нова ТВ

5 март 2013 | 13:20 Дачев
Ключовите проекти на телевизията в събота и неделя - с разменени часове на излъчване
"Съдебен спор":
От тази събота, 9 март, водещата Нана ще посреща своите гости в ефира на Нова ТВ и в двата почивни дни от седмицата - всяка събота и неделя от 11:00 часа.
 
Двойна порция горещи спорове и казуси директно от съдебната зала,  провокативни теми и разтърсващи истории.
Предстоящият съботен епизод на предаването, 107-ми подред,  ще ни срещне със семейство от село Градинарово, а героят на екрана иска да отнеме родителските права над детето от съпругата си. По време на снимките самият той, заедно с редактора Жоро Игнатов, са нападнати от тъщата, като тя се опитва да изгони екипа с клони и тухли.
В неделя пък, в епизод номер 108, в съдебната зала ще се чуе заканата „Плати или ще ти запаля къщата”, а главен герой на екрана е жена от град Варна.
 
* * * * * * *
 
България говори" и "Събуди се":
От предстоящата събота промени в уикенд програмата на Нова ТВ настъпват и по отношение на още ключови проекти. В първия почивен ден от седмицата публицистичното предаване „България говори" и водещият Константин Вълков ще представят най-актуалните гости и теми половин час по-рано, точно в 09.00 часа сутринта.
 
Преди тях, от 8.00 до 09.00 часа и в двата дни от уикенда зрителите могат да се събуждат с водещата Мира Иванова и „Събуди се”.
 
* * * * * * *
 
Студио VIP”:
Светското предаване  променя своя ден и час на излъчване, като от този петък и от 4-тия си пореден епизод  Нели Атанасова, Мон Дьо и Ива Софиянска ще представят най-бляскавите новини от шоубизнеса в най-горещото време от седмицата –  всяка петък вечер, от 23:45 часа, вместо в неделя сутрин от 9:30 ч.

Отлага се стартът на анонсирания 4-ти сезон на американския комедиен сериал "Осмо чувство".

* * * * * * *
 
„Студио VIP” – петък, 23:45 часа (30 мин.)
“Събуди се” – събота и неделя, 08:00 часа (2 х 60 мин.)
„България говори” – събота, 09:00 часа (120 мин.)
"На светло" с Люба Кулезич - неделя, 09:00 ч. (120 мин.)
„Съдебен спор” – събота и неделя, 11:00 часа (2 х 60 мин.)


ИЗБРАНО