Студио VIP

Светско 30-минутно шоу, продуцент Мариян Станков. Водещи - Гергана Милкоданска и Надя Павлова (до февруари 2014 г. - Нели Атанасова, Мариян Станков (Мон Дьо), Ива Софиянска).

В обектива на предаването попадат актуални личности и събития, успели да привлекат общественото и медийно внимание върху себе си. Героите не са само звезди от шоубизнеса – своето място намират и спортисти, политици и известни личности от всички сфери на обществения живот.
Форматът е забавен, леко ироничен и провокативен.

Действието в студиото е разделено на две части:
- В първата половина на фокус са интересните личности и събития от седмицата. Главно действащо лице е водещата Нели Атанасова с обзор на най-горещите новини от България и света.
- Втората част носи многозначителното име „HOT/NOT”. Тук щафетата поемат Ива Софиянска и Мон Дьо, които дават своя оценка за стила и поведението на звездите: кои от тях заслужават горещи аплодисменти ("HOT" - "горещо") и кои точно обратното ("NOT" - "не"). Запазено място във втората част имат и класациите: екипът на шоуто подрежда звездите по различни категории, като надниква и зад кулисите, за да ни среща с невидимата част от живота на звездите и да забележи малките, но важни детайли и случайно изпуснатите думи.

На старта си предаването е в неделя сутрин от 9:30 ч., от 10 март 2013 г. е в петък вечер от 23:45 ч.

От 10 февруари 2013 г. по Нова телевизия.
От 30 август 2013 г. до 5 юли 2014 г. - сезон II.

От 3 март 2013 г. до 11 май 2014 г. по Diema Family (повторения).

ИЗБРАНО