„Студио VIP” - светско шоу по Нова ТВ с Нели Атанасова, Мон Дьо и Ива Софиянска

7 февруари 2013 | 14:38 Дачев
30-минутното предаване стартира още тази неделя, 10 февруари, точно в 09.30 часа. Лица на новия проект са хората, които най-добре познават звездите –  водещите на „VIP новините” Нели Атанасова и Ива Софиянска, както и продуцентът Мариян Станков "Мон Дьо".

Всяка неделя сутрин в обектива на предаването ще попадат актуални личности и събития, успели да привлекат общественото и медийно внимание върху себе си. Героите на „Студио VIP” обаче няма да бъдат само звезди от шоубизнеса – своето място ще намират и спортисти, политици и известни личности от всички останали сфери на обществения живот.
 
„Формати като „Студио VIP” съществуват от години в американските телевизии. Ще бъдем забавни, леко иронични и провокативни. Принципът ни за хора, известни с това, че са известни, да не попадат във „ВИП Новините”, ще важи и за „Студио ВИП” - коментира старта на предаването неговият продуцент и водещ Мариян Станков - Мон Дьо. 
 
Действието в студиото ще бъде разделено на две части. В първата половина на фокус ще бъдат най-интересните и важни личности и събития от седмицата. Главно действащо лице ще бъде водещата Нели Атанасова, която ще прави обзор на най-горещите новини от България и света. Втората част на предаването носи многозначителното име „HOT/NOT”. Тук щафетата поемат Ива Софиянска и продуцентът Мон Дьо, които ще дават своята оценка за стила и поведението на звездите – кои от тях заслужават горещи аплодисменти (HOT) и кои точно обратното (NOT). Запазено място във втората част ще имат и класациите – екипът на шоуто не само ще подрежда звездите по различни категории, но ще надниква и зад кулисите, за да ни среща с невидимата част от живота на звездите, малките, но важни детайли и случайно изпуснатите думи. 
 
 * * * * * * *

Предишното светско предаване "Клюб Нюз" на Александра Иванова бе свалено от ефир преди Коледа.


ИЗБРАНО