Део и Гудслав представят „Вятъра сърдит”

18 януари 2013 | 11:59 Дачев
Тази събота водещите на вечерното уикенд шоу „Срещу новините” Косьо Лунгов и Ивайло Иванов-Играта ще коментират темата - да продължи ли строителството в родните курорти
 
Трябва ли заради 3 месеца ски сезон да изсичаме гори, в които иначе през останалото време може да се провежда летен туризъм? Това, че си се родил на място близо до планината, дава ли право да предявяваш претенции върху използването й? Това са само част от въпросите, върху които Косьо, Играта и експерти в областта ще разсъждават.
 
Специални гости на предаването тази събота ще бъдат Део и Гудслав, които ще представят най- новата си курортистка песен „Вятъра сърдит”.
 
* * * * * * *
 
Възходът на родното кино е темата на „Срещу новините” в неделя.
 
Според последни изследвания, 2012 г. е с много по-слаби продажби на билети за български филми, отколкото предходната 2011-та. Кое има значение – дали да се произвеждат много филми или дали да се продават билети? Сериалите кино ли са? Тези въпроси ще бъдат отправени от водещите към експертите в студиото.
 
На горещия стол срещу Косьо и Играта в неделя вечер ще седне кметът на столицата Йорданка Фандъкова. Тя прие с усмивка изпитанието да даде най-нестандартното си интервю, в което да говори откровено за рок пристрастията си и най-новите проекти, с които София ще се превърне в съвременна европейска столица.
 
* * * * * * *
 
Сатиричното предаване „Срещу новините” - събота и неделя от 19:00 ч. по БНТ1.


ИЗБРАНО