Фотоконкурсът на „Часът на мама” привлече над 5 350 снимки

19 декември 2012 | 11:29 Дачев
Юлия Георгиева от гр. Монтана е големият победител във фотоконкурса на предаването „Часът на мама” и bTV Lady

Тя спечели ваучер за обзавеждане на стойност 2 000 лв. със снимка на тема „И аз ходя на почивка”, на която позира с малкия си син Росен и своя съпруг. Нейното име бе изтеглено тази сутрин от водещата на „Часът на мама”  Дани Колева в сутрешното токшоу „Преди обед” по bTV.
Екипът на предаването гостува в дома на печелившата, за да й връчи лично наградата с атрактивната сума. Награждаването ще бъде излъчено в любимото токшоу на майките на 24 декември от 14:00 часа (bTV Lady).
 
Чрез томбола бяха определени и имената на 9-те деца, които ще имат възможността да бъдат снимани за рекламна шапка на „Часът на мама”.
Всички победители бяха избрани измежду имената на близо 1 700 участника.

* * * * * * *

Конкурсът продължи 3 месеца, а общият брой на получените снимки е над  5 350. Най-много от тях бяха по темата „Усмивки”. Всяка седмица темата беше различна и представяше интересни и забавни моменти от ежедневието на всеки малчуган. Цялата галерия от фотографии е публикувана на mama.btv.bg
 
А утре, 20 декември, навръх Игнажден според поверието по първия гост на къщата се гадае каква ще бъде годината.
Затова специален гост на Дани Колева в „Часът на мама” от 14:00 часа по bTV Lady ще бъде най-усмихнатото лице на bTV – синоптикът Емил Чолаков.

Освен че ще зареди с добро настроение зрителите, той ще разкаже какъв баща е, обича ли да се шегува с дъщеря си вкъщи и как се правят нестандартни прогнози за времето. 
 


ИЗБРАНО