”Студени следи” пита: присъдите за заливане с киселина

13 декември 2012 | 09:44 Дачев
Тази неделя вечер (18:00) „Студени следи” разказва историите на жени, залети с киселина

Пред криминалния репортер на БНТ Росен Цветков две от жертвите на ужасното престъпление – Петя Стаевска и Мария Бонева - споделят за усилията да върнат лицата си и за сложната им битка за справедливост.
В началото на ноември делото за нападението над Стаевска завърши с оправдателна присъда на първа инстанция, а в случая на Бонева дори няма задържани. Защо, въпреки обещанията на управляващите, присъдите за поръчителство и извършителство на такова деяние, не станаха максимални? – отговорът на законодателя.

* * * * * * *
 
Може ли да бъде предопределено един човек да извърши престъпление?

Пред камерата застава известният астролог Гал Сасон, който е в София за няколко дни. Изследване в Канада и САЩ показва, че по-склонни да извършват престъпление са хората от зодия Овен. Разбира се, това съвсем не означава, че всеки човек от тази зодия ще извърши закононарушение, още повече, че най-много представители от тази зодия работят в пожарната и полицията.

Полицейските екипи в някои страни обаче се удвояват в критични дни именно заради това, че хората са предразположени към престъпления. В астрологичната карта на всеки човек са записани периодите, в които може да е податлив на престъпни действия и посегателства. 
 
Всичко това и още любопитни подробности за астрологичните посоки, които се преплитат във всеки един човек, зрителите ще видят тази неделя от 18.00 ч. по БНТ1.
 


ИЗБРАНО