”Да ти паднат 100 хиляди” вече с две издания през седмицата

20 май 2012 | 08:57 Дачев
Следващата седмица епизоди на телевизионната игра ще бъдат излъчени в понеделник и сряда от 21:00 ч. (21 и 23 май): кандидат за "Стани богат" среща Ники Кънчев
Излъчването в понеделник е след финала на първия сезон на сериала "Женени с деца в България"

Дългогодишен кандидат за „Стани богат” най-накрая ще успее да се срещне с Ники Кънчев, но този път на сцената на „Да ти паднат 100 хиляди”. Това ще се случи този понеделник, 21 май, когато в борбата с капаните ще се впуснат двамата братя Живко и Николай, собственици на коктейл-бар в Бургас.
Няколко пъти Живко е кандидатствал за участие в „Стани богат”, но винаги нещо се случвало и не успявал. Този път обаче брат му Николай решил да го изненада – записал го в „Да ти паднат 100 хиляди” и късметът му най-накрая проработил. Така в понеделник бургазлията за първи път ще се срещне с Ники Кънчев.

Борба с капаните в първия ден от седмицата ще поведе и двойката Венета и Иван. Тя работи в неправителствена организация, а той е звукорежисьор в радио. Дали професионалните им знания ще им помогнат за спечелването на голяма парична награда?

В сряда предаването ще ни срещне със сестрите Антония и Екатерина. Първата работи с рентген, а втората е управител на туристически офис. Именно професиите им са причина за коренно различния начин, по който възприемат участието си в играта.
Според Антония, те ще играят заради шоуто - тя вярва, че е призвана да помага и да вдъхва кураж на болните. Екатерина обаче ще защитава тезата, че са в студиото единствено заради парите!



ИЗБРАНО