Кака Лара напуска БНТ, отива в Нова ТВ при Гала

12 април 2012 | 12:27 Дачев
Известната "кака Лара" ще води собствена рубрика веднъж седмично - в сряда, в предаването "На кафе"

Популярната телевизионна водеща Лазарина Златарева (петъчния нощен блок "Полет над нощта" по БНТ) става "мама Лара" в ефира на Нова телевизия
 
Известната от миналото "кака Лара" ще води собствена рубрика веднъж седмично - в сряда, в предаването "На кафе", която се нарича „Моето дете”. Златарева ще представя мнението на специалисти в отглеждането на децата, без да пропуска и самите майки, бащи и ценния опит на бабите. 
 
Лара признава, че темите за отглеждането на деца в предаването от дълго време са учебник за самата нея в грижите за няколкомесечната Вая. Водещата обещава, че в „Моето дете” ще събира разнообразни теми, които наистина вълнуват зрителите.
„Идеята е това да не бъде моето дете, а детето на всяка една от майките пред екрана. Затова вярвам, че тази рубрика ще бъде полезна за всяка една от тях”, добавя още тя.  

* * * * * * *
 
Зрителите на „На кафе” много често са виждали Лара като гост в студиото и са били преки свидетели на най-важните моменти в живота й - от развода й с Владо Береану до щастливата новина за бременността, раждането и прохождането - до планирането на партито за първия рождения ден на малката Вая.

Лара има две деца, като втората й дъщеря Вая е плод на любовта между нея и оператора от "На кафе" Веселин Сивков, съобщава LIFE.dir.bg.
Златарева ще бъде новото подкрепление на Гала, след като колежката й Даниела Колева се премести в bTV Lady след кастинг, като водещ на токшоуто "Часът на мама" от 19 март т.г.
 


ИЗБРАНО