Светла Георгиева е големият победител в Star Machine

6 февруари 2012 | 10:53 Дачев
Ослепителната Светла Георгиева взе голямата награда в първото издание на първото актьорско риалити - "Машина за звезди" по TV7. С таланта, деликатността и отдадеността си тя успя да спечели журито и водеше и във временното класиране в края на миналия месец.

Финалната вечер в неделя мина в типичен холивудски стил - червен килим, разкошни рокли и много блясък. Бяха отличени всички ярки звезди на шоуто.

Наградата за "Поддържаща мъжка роля" в риалити формата отиде при Иво Желев. Диана Костова грабна приза за "Поддържаща женска роля". Хамелеонът на сцената - Надя Стефанова си тръгна със статуетка за "Главна женска роля", а колегата й Явор Костов заслужено ще се прибере вкъщи с отличие за "Главна мъжка роля".

Бяха връчени и два специални приза: награда за оригинална музика (Момчил Колев) и награда за специален принос (Борис Радев - режисьор и постановчик на Star Machine).

Повторно излъчване на финала може да видите по TV7 следващата неделя, 12 февруари в 14:00 ч.

* * * * * * *

В 70-секундното си видеообръщение преди финала, Светла заяви: "За мен Стар машин беше искрата, която запали онзи пламък, който отдавна беше изгаснал. Много си харесвам избора на Софи, въпреки че не успях да изкарам на лайфа онова, което трябваше и което имам в себе си и което по-рано същия ден излезе. Знам, че мога да се справя по-добре и затова може би тя също така тя ми остана като нещо недовършено, което ми харесва и знам, че мога да го направя.
Стар машин ме промени с това, че станах малко по-уверена в себе си и се срещнах с хора, които повярваха в мен, което не е малко.

Защо трябва да спечеля? Защото имам един свят от емоции, които съм сигурна и винаги съм си мислила още от малка, че Америка е мястото, където мога да избухна. Искам да накарам всички онези, които са вярвали и вярват в мен, да ги накарам да се гордеят с мен."

* * * * * * *

„Гордеем се, че открихме за българския зрител и бяхме трамплин за бъдещите кариери на 15 изключително талантливи млади хора. Не се съмняваме в техния бъдещ успех, като TV7 няма да спре ангажимента си към тях дотук и ще следим отблизо творческия им път, като скоро може отново да ги видим в нашия ефир”, сподели Евелина Колева, изпълнителен директор на TV7.

Победителната във формата Светла Георгиева гостува тази сутрин в сутрешния блок на TV7 „Бодилник” заедно с носителите на наградите за най-добра женска главна и поддържаща роля - Надя Стефанова и Диана Костова и отличника при мъжете Явор Костов, както и продуцента на предаването и член на журито Биляна Траянова.

Петимата признаха, че идват направо от партито след  големия финал и не скриха, че страстите около кулминацията са били зашеметяващи. „Хубавата жена” от отбора „Петте димящи дула” на Стоян Алексиев и Валери Йорданов разкри и мечтата си – да снима с Мерил Стрийп. Оказа се, че Светла е била на косъм да бъде скъсана на финалния кръг от кастинга. Тогава Диана Добрева от журито й дава последен шанс – да изиграе Ейми Уайнхаус на концерт. Така, благодарение на TV7, Светла възражда страстта си към сцената, унищожена след провала при единственото й кандидатстване в НАТФИЗ.

* * * * * * *

TV7 с рекордни резултати в уикенд програмата

По данни на агенция GARB, интервюто на Люба Кулезич с Николай Колев-Босия и варненския журналист Веселина Томова е достигнало рекорден рейтинг от близо 5.00 във възрастова група 4+. В пика си, темата за делото „Октопод” и връзката между Георги Първанов и Николай Филчев застава на първо място по гледаемост във възрастова група 18-34 с рейтинг 4.44 и пазарен дял над 25%. Пик достига и темата на „Насреща Люба Кулезич” за оцелелите от катастрофата на 21 декември 71 г., в която загива естрадната легенда Паша Христова. Средните нива между 9:00 и 11:45 – времето на излъчване на „Насреща Люба Кулезич” по TV7 – са съответно 2.64 рейтинг и 14.19% пазарен дял в основната възрастова група 18-49, с което цялото предаване на топжурналиста Люба Кулезич е на традиционното второ място по гледаемост, изпреварвайки Nova и БНТ1.

Рекорден за предаването резултат постига първата част на неделното издание на „Уикенд с Миа Сантова”, като в рамките на половин час предаването е на първо място по гледаемост във възрастова граница 18-34 с рейтинг 1.33 и пазарен дял от близо 20%. Средните нива между 8:00 и 9:00 – времето на излъчване на първата част на „Уикенд с Миа Сантова”, са съответно рейтинг 1.24 и 13.32% пазарен дял в основната възрастова група 18-49, с което предаването се нарежда на второ място по гледаемост, изпреварвайки Nova и БНТ1.

Традиционно силни резултати показва и публицистичното ток-шоу „Факторът Кошлуков” с 1.93 рейтинг и 10.54% пазарен дял, като по време на ексклузивното интервю със семейство Бончеви с истината за отвличането на Ангел Бончев и гостуването на кмета на София Йорданка Фандъкова предаването стабилно води над Nova и BNT1.




ИЗБРАНО