Групите в „Сцена под звездите” на Нова година

29 декември 2011 | 13:24 Дачев
Празничен новогодишен концерт-спектакъл на БНТ „Сцена под звездите” на площад ”Княз Александър І” в София
Новогодишното шоу ще започне на 31 декември  в 22:30 ч. и ще продължи до 1:30.

Васил Найденов, Елица Тодорова и Стоян Янкулов, група „ТЕ”, група „Ахат”, Миро, Дивна, Криско, Скилър, Лилана, Естрадно духов оркестър „Севлиево”, балет „Веда Джуниър”, Ансамбъл „Гоце Делчев” - София и DJ Станчо ще забавляват публиката. По традиция, всяка година на площада празнуват над 20 000 души и повече от 1 милион пред телевизионните екрани.
Водещи на шоуто тази година ще бъдат забавната двойка Мария Силвестър и Силвестър Силвестров.

БНТ ще излъчи концерта на живо по каналите „БНТ1” и „БНТ Свят”.

* * * * * * *

Празнични издания на предаванията „Неделя х 3”, „Нощни птици”, „Под прикритие 2” и „Минута е много”:

Минута е много” пожелава: „Здрава и спорна 2012-та!” на 31 декември, събота, от 14:45 ч.
Тази събота зрителите на БНТ1 ще видят последното издание за годината на състезанието „Минута е много”. Участниците в играта са четиримата трикратни победители през годината: Тодор Китин, Боян Вълчев, Айхан Топал и Борислав Дончев, всеки от които пази незабравими спомени от екскурзиите в чужбина с паспорта на „Минута е много”. Надпреварата между тях ще се състои в два кръга с въпроси на зрители за спечелване на титлата Годишен победител за 2011г., като във втори кръг въпросите са с повишена трудност.
По повод коледно-новогодишните празници „Минута е много” има специални подаръци за всички състезатели. Заелият първо място ще може да гледа любимото си предаване по традиция на чисто нов телевизор, вторият в играта ще се радва на лаптоп, а третият - на  цифрова фоторамка.
 През 2011г. състезанието „Минута е много” бе посветено на етносите и представителите на различните националности, които съжителстват мирно в България. През 2012 г. светът ще бъде Олимпиада и екипът на предаването планира да посвети изданията на олимпийските игри.
„Минута е много” припомня на всички, които желаят да участват в предаването през 2012 г., че е необходимо да попълнят заявка за участие в Интернет страницата на състезанието или да напишат писмо на адрес: София 1000, ул. “Сан Стефано” №29, Българска национална телевизия, за състезанието “Минута е много”, като посочат в коя област на познанието искат да премерят силите си.

Н3DЕЛЯ х3” за края на света през 2012 г. - на 1 януари от 14:45 ч.
В първия ден от новата 2012 година, която според мнозина ще е фатална и последна за човечеството, водещите на неделното шоу „Н3DЕЛЯ х3” – Мария Силвестър, Андрей Захариев и Камен Воденичаров - ще предложат на зрителите една различна гледна точка върху живота. Първото издание за годината ще бъде посветено на надеждата, превъплътена в лицето на младите талантливи дейни българи.
На гости в студиото ще бъдат актьорите Анжела Недялкова, Ирена Христоскова и Ованес Торосян; Веселина Сариева от пловдивската галерия „Сариев”, Симеон Василев от арт фондацията „Credo Bonum”, художникът Ясен Згуровски, както и природозащитника Вера Петканчин, Руслан Трад от Форума за арабска култура и младият политолог Даниел Шекерлетов. На какво е способна ще покаже 15-годишната Мари Славова, световен шампион по брейк, а  студентите от класа на проф. Жени Пашова ще представят откъс от представлението „Танго”. Зрителите ще чуят и новите песни на момчетата от групата „Оги23” и талантливата Рут Колева. С музика в студиото ще присъстват още Дони и Нети, Белослава и „Три О Файв”, а дали ни очаква краят на света през 2012-а - ще разкажат астрономът Георги Латев и астроложката Кети Мартинова.

Голяма сделка с фалшиви пари в „Под прикритие 2” на 1 януари от 20:30 ч.
В следващия епизод на „Под прикритие 2” инспектор Попов разбира, че „Сикрет сървис” очакват голяма сделка с фалшиви пари, в която ще участва и Джаро. Междувременно Джаро поверява същата сделка на Мартин, а Иво е унизен заради удара с инкасото. Куката разбира, че Иво не го е издал на Джаро за участието му в обира и се успокоява. Мартин ще излъже Попов, че няма информация за сделка с фалшиви пари, но когато Мартин осъществява сделката, Попов се намесва и я саботира. Куката и близнаците успяват да се измъкнат на косъм. След като Попов научава, че Мартин е водил сделката с фалшивите пари, полицаят под прикритие трябва да обясни защо е излъгал ментора си...

Новогодишна пързалка по Бийтълс и... Андерсен в „Нощни птици” - 1 януари от 21:30 ч.
Празничното издание ще събере звезди и гости, за да представи на зрителите един „леден” спектакъл с много музика и смях в рамките на цели 2 часа.
12-те месеца от годината ще изиграят Искра Ангелова и Васо Гюров, „Ревю” и Нуфри, Валди Тотев и Димитрина Димитрова, Рони, Деси и Вера от „Сентиментъл Суйнгърс”, Наско Пенев и „БТР”, Вяра Панталеева и бенда на „Нощни птици” – Мишо Шишков, Борчето Бояджиев, Петко Славов и гости – Петър Янков и момчетата от „Брас Асоциация”, Явор Захариев от „Гравити Ко”, Милена Славова, Дони Векилов и Коцето Калки, Данчо Караджов и „Сигнал”, и Мая Новоселска!
Приказката „12 пътника” на Андерсен ще бъде разказана наново от разноликите месеци – пътниците в шейната, спряла пред градските врати навръх Нова година. Те ще изпълнят дванайсет любими парчета на Бийтълс! Атмосферата ще бъде от 60-те години, костюмите – също, а на пързалката ще се пързалят водещите Искра Ангелова, Васил Гюров и танцьорите от балет „Дива”. Около рояла ще се забавляват гостите им: журналистите и наблюдателите Велислава Попова, Асен Григоров и Георги Лозанов, посланиците Джеймс Уорлик, Стефано Бенацо и Филип Отие, писателите Васил Георгиев, Радослав Парушев и Богдан Русев, и актьорите от хитовия сериал на БНТ „Под прикритие” - Владимир Пенев, Лилия Маравиля и Венцислав Янков.
Автор на идеята за това приключение е Искра Ангелова, режисьор - Милена Гетова.




ИЗБРАНО