Кои ще бъдат финалисти в ”Гласът на България”

19 декември 2014 | 14:17 Дачев
Още 4 участници трябва да напуснат довечера музикалното шоу
 
От 21:30 часа започва специалното издание на „Гласът на България”, когато водещите ще отворят пликовете с вота на менторите и ще оповестят резултатите от зрителския вот. Двата вота – на треньорите и зрителите, имат еднаква тежест, а менторите нямат право да дават равен резултат на двамата участници в своите отбори. 
 
Преди зрителите да разберат това, гост на сцената ще бъде финалистът от втория сезон – Красимира Иванова. Тя ще представи своята нова песен, която носи името „Сила”.
 
Първи съдбата си ще научат полуфиналистите от отбора на Десислава – Кристина Иванова и Ивета Костова. Втори на сцената ще се качат Невена Цонева и Зоя Мутишева (отбор на Миро).
 
Какво ще стане с единствения мъж, оцелял до този етап в шоуто, ще стане ясно, когато на сцената се качат и участниците от отбора на Орлин Горанов - Анна Пешева и Петър Рангелов. Последни ще научат своята съдба Стефанѝ Илиева и Ати Молова от отбора на Наско.

* * * * * * *

Часове преди финала, финалистите ще бъдат гости в сутрешното токшоу "Тази събота" (8 - 11 ч. на 20 декември), в което ще разкажат за емоциите около края на формата.

Финалът е в неделя от 20 до 22 ч.


ИЗБРАНО