Време за готвене

“Време за готвене” не е единственото кулинарно телевизионно предаване в България, но определено е любимото на голяма зрителска аудитория в страната и чужбина.

Противно на очакванията, “Време за готвене” не е просто предаване за домакини. Изследванията сочат, че е гледано от почти равен брой зрители и сред жените, и сред мъжете. Голяма част от неговата аудитория е и сред поколението на тийнейджърите. Това се дължи може би на факта, че във “Време за готвене” зрителят наистина може да види как известната максима “Готвенето е изкуство” се превръща в реалност пред очите му.

Водещият на предаването Влади Илиев е един от най-атрактивните млади професионалисти в сферата на кулинарията. Започнал да практикува почти на шега като декоратор на готови ястия, той бързо навлиза в материята и печели такава популярност в професионалните среди, че едва на 21 г. се оказва главен готвач на един от най-реномираните софийски ресторанти. Поканен като гост в телевизионното шоу , той е определен за новия водещ на предаването. Атрактивният млад водещ, за когото няма на практика тайни и препятствия в нито една сфера на кулинарията и когото мнозина зрители оприличават на българския Джейми Оливър, е семеен и баща на едно дете.
Зрители от Кипър, Испания, Италия, Франция, Германия, Англия, САЩ, Гърция и много други ежедневно изпращат поздравления, мнения и препоръки, на които екипът отговоря точно и изчерпателно.

До 2 октомври 2011 г. по БНТ СВят.

ИЗБРАНО