Вън от рая

Авторско предаване на Лили Маринкова, посветено на динамиката на обществено - политическите процеси и личности. Обикновено е свързано с актуален политически повод от седмицата, който е провокиран от въпроса за силите, енергиите които движат събитията към нас.

“Вън от рая” означава: живота преди всичко! Човек пристъпва в него, воден от амбиции и любопитство, побеждава и е побеждаван. ”Вън от рая” се фокусира върху конфликтите в реалността, коя е причината за разочарованията, за сблъсъка на илюзиите с другите, защото “адът - това са другите”. Предаването съдържа интервюта, диалози с интересни личности. Канят се гости, които са участници в създаването и решаването на даден проблем, както и потърпевшите от него.

Заглавието ориентира както към изгубване, така и към намиране на нови роли от публичните личности, а също и към по-трайни конфликти между граждани и управление, между различни видове власти. Предаването разчита на обратна връзка със зрителите, които са съавтори за изграждане на темата.

От 2001 г. до 19 септември 2013 г. по Канал 3.

ИЗБРАНО