Последен писък

Седмично предаване за мода. Автор и водещ - Тони Рапонска.

Експертите твърдят, че модата е въпрос на суета и … вероятно на грешат. Защото, колкото и да се правим на небрежни понякога, все пак хвърляме по едно око на всичко ново, което ни предлагат майсторите в бранша. Пък и не случайно още преди векове мъдри глави са казали: “Vanitas vanitatum et omnia vanitas”, т.е. “Суета на суетите и всичко е суета”.

Световната статистика твърди, че модата е една от най-мащабните индустрии на планетата. Едни притежават луксозни бутици, други създават облекла, трети ги демонстрират по време на ревюта, четвърти пък са се гмурнали в света на аксесоарите. А иначе, всички ние, малко или много, обикновено се обличаме...

За всички ценители на модата, естети и познавачи, за всички сеутни дами и още по-суетни представители на силния пол, телевизия “Канал 3” създаде предаването за мода “ПОСЛЕДЕН ПИСЪК”. 30 минути, които дават на зрителите уникалния шанс - благодарение на малкия екран - да седнат на първия ред покрай големите арени на световната мода, както и да се насладят на всички дефилета, видели бял свят на родна територия.

Къде, кога и как модата “пищи” (надава своя глас) и иска тежката й дума да се чуе? Гледайте “Последен писък” и ще разберете.

Отделните теми в предаването са разпределени в следните рубрики:
- ”Подиум”
- “Лица”
- “Майстори на стила”
- “Будоар”
- “Ножици”
и други.

Предаването е едно от малкото, изцяло посветени на модата в българския телевизионен ефир. Години наред предаването работи успешно с най-големите и най-добрите български дизайнери и модни къщи – Жана Жекова, Евгения Живкова, Виргиния Здравкова и др. Не случайно всички те се доверяват на „Канал 3” и „Последен писък” за цялостно заснемане и излъчване на техните годишни и сезонни модни дефилета.

Излъчва се в петък вечер (45 мин.).

До 1 февруари 2013 г. по Канал 3.

ИЗБРАНО