Ергенът

Романтично риалити по американския формат "The Bachelor". Изпълнителен продуцент: Old School Productions.

Проследява се пътят на 22 дами към сърцето на един-единствен мъж, който в края на пътешествието има възможност да открие жената на мечтите си и да я направи своя съпруга.
По време на целия сезон участниците се опознават във вълшебната обстановка на приказно чуждестранно имение, пътуват до вдъхновяващи и екзотични места, а конфликтите - както вътрешни, така и външни, - произтичат от елиминационния регламент на шоуто.

Приказната обстановка в предаването пренася участници и зрители в един истински рай на Земята. Едно от най-романтичните и екзотични места в света ще бъде „замъкът“, в който принцесите и техният принц ще живеят сред изискан лукс и неповторима природа. Скрити романтични заливи, уединени градини, незабравими залези и най-вече - божествена зора, която всеки ден ще дава начало на нови емоции за участниците и ще помага на дамите да намерят правилния път към сърцето на ергена.

Дамите, които копнеят да срещнат любовта и да изживеят своята романтична приказка, се подбират чрез кастинг, обявен през юли 2021 г. Независимо в какъв етап от своята житейска и професионална реализация се намира всяка една от тях, тя трябва да притежава смелостта да постави любовта на първо място в живота си и да се бори за нея.

От 19 февруари до 20 май 2022 г. по bTV (28 епизода), победител: Виктория Капитонова. Водещ: Наум Шопов.
Известният фитнес инструктор и модел, бивш национален състезател и треньор по гребане Виктор Стоянов е мъжът, който в сезон I се впуска в търсенето на любовта. Ергенът търси жена, която да влезе в ума и сърцето му, с която да имат не просто общи интереси, но и да гледат в една посока. За себе си Виктор казва, че е романтичен и не би си позволил да се отнася към своята дама по друг начин, освен като джентълмен. В интимните отношения за Виктор е важно неговата половинка да бъде и да се чувства обгрижвана и желана, да намира подкрепа в него както за лични казуси, така и за професионални. Готов е да отвори сърцето си за жената, която също като него е откровена и готова за истинската любов.
Водещият Наум Шопов запознава Виктор Стоянов и дамите с правилата на формата и ги води през всеки един етап от него. Той е и съветник на Виктор, негов приятел и дори брат, с когото „ергенът“ споделя своите мисли и емоции.

От 21 февруари до 18 май 2023 г. - сезон II. Ерген: пианистът Евгени Генчев, локация: Бодрум. Участват 25 дами.

ИЗБРАНО