Горчиво

Дневно гейм шоу за младоженци с награди. Продуцент - Къци Вапцаров ("Супер Арт"), водещ: Герасим Георгиев-Геро.

Състезават се три млади семейства, които отговарят на въпроси с цел да се разбере доколко съпругът и съпругата се познават.
Забавно и незабравимо изживяване за младите семейства.

Правила на играта:
Предаването се състои от общо 4 кръга. В първи кръг, водещият задава 3 въпроса към господата, а техните отговори се записват на карти. Дамите не са в студиото и не могат да чуят отговорите на своите половинки.
Когато мъжете дадат своите отговори, следва втори кръг и дамите заемат местата си до своите съпрузи. Водещият задава същите 3 въпроса, но този път към съпругите. За всяко съвпадение двойката печели 5 точки.
Става истински забавно, когато има разминаване в отговорите.

В трети кръг ролите се разменят. Тогава съпрузите не са в студиото. За разлика от господата, дамите отговарят на 4 въпроса. В този кръг, при всяко съвпадение на отговорите, двойката печели не по пет, а по 10 точки, а четвъртият въпрос може да им донесе цели 25т точки.

Победител за деня е двойката, събрала най-много точки в различните кръгове.

Победителите получават награди: бяла и черна техника за дома, дебитни карти с начален капитал от 300 лв. в тях, уикенд за двама във ваканционно селище "Елените", перлено колие за дамите и шоколадови изкушения за съпрузите.

За участие се кандидатства по e-mail gor4ivo@btv.bg или се отива на място в студиото на “Цар Самуил” 32, или кандидатите се обаждат на телефон (02) 9890090.

От 2005 г. до 31 юли 2009 г. по bTV.

ИЗБРАНО