Шоуто на Иван & Андрей

Едночасово вечерно шоу с водещи Иван Христов и Андрей Арнаудов, продуцент "Междинна станция". Предаването има две части: в първата се представят новините от деня с гледната точка на водещите, а във втората има гост със своята история. Шоумените ще забавляват зрителите с хумор и интересни гости, но ще обръщат внимание и на сериозни социални и политически теми.

Поддържащите елементи в предаването са музиката и танцът. Група "Те" начело с Ясен Велчев е в основта на бенда, наречен "МузикантиТЕ", а "ТанцьориТЕ" не са стандартен женски балет - сред тях има и мъже. Танцьорите са професионалисти, познати лица от шоуто ВИП данс (2009 г.). Дони е музикалният продуцент на шоуто и отговаря (зад кадър) за озвучаването, бенда и балета. В края на всяко петъчно предаване обаче, той ще представя по една песен, като я изпява заедно с нейните автори или първи изпълнители.

Главен редактор на "Шоуто на Иван и Андрей" е Мирон Крумов, режисьор е Валентин Буйлиев, а мотото на предаването е "Двама мъже наполовина" - символ на порастването на водещите.

Контакт, e-mail: show@ivaniandrey.com
От 14 декември 2009 г. до 26 май 2011 г. по Нова телевизия.

ИЗБРАНО