Предбрачна треска

За филма

Жанрове: Комедия


Дона е привлекателна млада жена и си живее живота точно както много други жени като нея. Тя си има своите приятелки, с които лудеят заедно по нощните клубове, клюкарстват и обсъждат мъжете. Има си и своята работа, която, без да я удовлетворява напълно, й дава възможност да води нормален живот. Дона си има и любим – Карл – с когото са сгодени и всеки момент ще се омъжат.

Карл е страхотен човек. И той си има своите странности, разбира се, но Дона знае, че може да разчита на него. Тя знае и че той винаги ще я подкрепя и разбира. И точно в това е проблемът - всичко това е една много скучна преспектива за нея!

По време на моминското парти на Дона обаче настъпва неочакван обрат! Дона и нейните приятелки прекаляват с алкохола, а комбинацията от силна музика, силни емоции и силни мъже около тях им действа още по-опияняващо! Изведнъж Дона осъзнава, че точно това е животът, който тя иска да води, а не да се установи със своя бъдещ съпруг и... да се лиши от почти всички човешки радости! Тя решава да развали сватбата, но това няма да е съвсем лесна задача. Всичко вече е уредено, а родителите с трепет очакват големия ден. Карл също, разбира се.

След като Дона му казва, че вече не иска да се омъжва за него, той е съкрушен. Карл е дотолкова влюбен в Дона, че направо изгубва желанието си да живее. За да не направи някоя глупост, Дона и нейните приятелки решават да го държат под око... и ако той се кани да направи нещо опасно за себе си или околните, да се намесят решително!

Животът след развалената сватба обаче не е никак лесен за Дона. След моминското й парти сякаш всичко тръгва надолу. Макар тя да остава със своите най-добри приятелки и да се измъква от брак, който не иска... тя не е щастлива. Спасението най-неочаквано идва от новата й работа – която не само я зарежда с нови сили, а й предлага и нова доза романтика в живота – такава, каквато тя винаги е искала. Но създалата се ситуация ще я принуди и да направи някои трудни избори за своя живот... и за този на най-близките й!

ИЗБРАНО