Лъжовната графиня

За филма

Държава: Венесуела / Перу / Доминиканска република
Година: 2008
Жанрове: Сапун

Режисьор: (сценарий) Pablo Vasquez)

В ролите: Eileen Abad, Daniel Delevin, Bernie Paz, Jeronimo Gil, Michelle Vargas


"Condesa por amor": теленовела, римейк на „Слънчогледи за Лусия" (1999). Може би като награда за големия оптимизъм, животът дава на Ана Паула възможността, която толкова е очаквала: да осъществи връзка с семейството милионери Пас-Солдан. Един следобед, след като й отмъкват чантата на улицата, тя неволно обърква един свидетел, Фернандо Пас-Солдан, с крадеца... без да знае, че този невинен свидетел в действителност е брат на Анибал, нейният „Приказен принц".

Добър и непринуден, Фернандо е привлечен от красотата и чара на Ана Паула, и вместо да се ядоса, че тя го обвинява в кражба, той се чувства много привлечен от нея. Когато той открива, че тя е бедна и е принудена да работи, за да помага на баща си, който притежава скромен пансион с огромни дългове, той решава да спечели сърцето й сам без влиянието на името и състоянието, поради което решава, че най-добре ще е да скрие своята истинска самоличност. За това той й казва, че работи за корпорацията Пас-Солдан, пропускайки една малка подробност - неговото семейство е собственик на компанията.

Докато едно топло и красиво приятелство се установява между Фернандо и Ана Паула, тя не може да престане да мисли за мъжа на мечтите си, Анибал, който вижда постоянно по страниците на списанията... без да осъзнава, че той е много по-близко от всякога. За разлика от Фернандо, Анибал е арогантен и надут и никога не би погледнал момиче като Ана Паула. Единственият начин, по който би могла да привлече вниманието му е едно объркване: един ден, той я обърква с Каталина Лампедуса, италианска аристократка по-позната като Графиня де Когорно.

И така започва една рисковано приключение, което поставя Ана Паула на пътя към изпълняването на най-голямото желание. Хващайки се за късмета, с много смелост, но и прекомерна наивност, тя се представя за Графинята, за да спечели любовта на Анибал. Но по пътя към сбъдване на мечтата си, тя се изправя срещу Адриана, любовницата на Анибал... и не на последно място, нейните собствени чувства, тъй като накрая тя осъзнава, че нейният истински „Приказен принц" винаги е бил до нея: верният и добросърдечният Фернандо. Дали няма да е прекалено късно?

Сред комични обърквания, уникални персонажи и интензивни драматични моменти, любовният триъгълник Фернандо-Ана Паула-Анибал се развива сред прекрасни пейзажи в Доминиканската Република.

ИЗБРАНО