еЛ връзки

За филма

Държава: Канада / САЩ
Година: 2004
Жанрове: Драма

Режисьор: Rose Troche, Angela Robinson, Ilene Chaiken

В ролите: Дженифър Бийлс, Лоръл Холомън, Лийша Хейли, Миа Кършнър


"The L Word": един от най-популярните сериали на студио „Шоутайм”, който представя живота и любовните афери на група жени от Лос Анджелис. Както Дженифър Бийлс, звездата от „Флашданс” и една от главните актриси в „еЛ връзки”, смеейки се, казва: „То е все едно момичетата от „Секса и града” са преспали една с друга или са в интимна връзка.”

„еЛ връзки” обаче повдига и сериозни теми, като например расизъм, развод, рак на гърдата и, разбира се, отношението на обществото към хомосексуализма. В Америка „еЛ връзки” се е превърнал във феномен – начин хомосексуалното общество да добие гласност без да има нужда от гей парад. „еЛ връзки” е един ефективен начин хората да бъдат поне малко по-информирани за това какво всъщност представлява да възприемаш и изживяваш сексуалността си такава, каквато е.

“eЛ Връзки” се завръща с нов 4-ти сезон в ефира на Фокс Лайф от 6 август 2009 г. Сериалът успява да задържи зрителския интерес благодарение на изключителната игра на главните героини, както и лекотата, с която житейските проблеми (някои общочовешки, други по-малко), са пресъздавани и разрешавани на малкия екран.

В трети сезон се случиха много неща: Кармен бе зарязана пред олтара от Шейн, Бети успя да открадне малката Анджелика от Тина, Хелена почти разруши отношенията с майка си Пеги. Това, което ще се случи в четвърти сезон, ще е още по-объркано - нови връзки ще бъдат създадени, а други безвъзвратно разрушени.
Марлии Мартин, Сибил Шепърд, Роуз Ролинс и Джанина Гаванкър са само част от новите попълнения този сезон.

ИЗБРАНО