Кашмирена мафия

За филма

Държава: САЩ
Година: 2008
Жанрове: Комедия

Режисьор: (сценарий) Kevin Wade

В ролите: Lucy Liu, Frances O'Connor, Miranda Otto, Bonnie Somerville, Julian Ovenden, Peter Hermann


"Cashmere Mafia": 7 епизода x60 мин.

Това е сериалът, който завладя Ню Йорк и на който всички предрекоха невероятен успех. Той събра две от големите имена на „Сексът и градът“ – известния продуцент Дарън Стар и изключителната стилистка Патриша Фийлд.

В главните роли са Луси Лиу (известна от „Ангелите на Чарли“, „Град на греха“ и „Али Макбийл“), Франсиз О’Конър (от „Фатален срок“), Бони Самъруайл („NYPD Blue”) и Миранда Ото („Властелинът на пръстените“).



Четири близки приятелки от университета се стараят да са блестящи на високите постове, които заемат, както и в сложния си личен живот. Но как ли се справят с такова предизвикателство? Те се опитват да балансират, като създават свой клуб – "Кашмирена мафия”. Те се защитават взаимно, обсъждат личните си възходи и падения, докато се опитват да вземат всичко от живота в Ню Йорк.


Продуцентът Дарън Стар споделя: „Сравнението между двата сериала - „Сексът и градът” и „Кашмирена мафия“ - е много подходящо, защото и в двата става въпрос за жените в Ню Йорк. Обаче е драма за трудностите, пред които се изправят амбициозните жени, направили кариера. Тук става въпрос повече за живота на работещите момичета и за това, как те жонглират със своите отговорности, когато са достигнали властови позиции.“


Напрежение, офис игри, рискови ситуации, искрени сълзи, щастливи усмивки, бляскав успех... Те са красиви, преуспели и истински.

Те имат власт, те са интелигенти, те са изключителни жени, заемащи ръководни позиции в един мъжки свят. Те създават свой неформален клуб, за да се подкрепят в добри и трудни моменти, изкачвайки се по стръмната стълбица на корпоративния свят.


Действието се развива в бляскавия Ню Йорк, седалище на медийни, финансови, рекламни и издателски гиганти, където четирите предприемчиви дами споделят ежедневните си лични и професионални проблеми.


От 7 до 15 юли 2008 г. по Нова телевизия.
От 30 септември 2012 г. по bTV Cinema.
От 28 февруари 2013 г. по bTV Lady.

ИЗБРАНО