Пепър Денис

За филма

Държава: САЩ
Година: 2006
Жанрове: Комедия

Режисьор: Шон Леви

В ролите: Ребека Ромейн, Брук Бърнс, Джош Хопкинс, Линдзи Прайс и др.


"Pepper Dennis": Сериал, който умело съчетава комедията, драмата и красотата. Под „драма” обаче не бива да си изграждате впечатлението, че става въпрос за сълзливи истории, тъжни лица и депресарски персонажи. Дори напротив – всичко в сериала е живо, раздвижено и забавно. Героите, разбира се, имат своите проблеми. И то сериозни проблеми, както всеки един от нас – вкъщи, в работата, с приятелите... това е лекото „залитане” към драмата. Но веднага се намесва комедията, която тушира всяко потенциално потискащо внушение: защото винаги и под всякаква форма, смехът присъства в „Пепър Денис”. Дали ще е някоя комична ситуация, някой диалог, или съветите, които близките на Пепър й дават или действията на самата Пепър... в сериала има предостатъчно източници на оригинален хумор.
Пепър Денис е репортерка в новинарската емисия на телевизионния канал WEiE и мечтае постоянно да се изкачва в кариерата. Въпреки това тя е мила, добра и не е склонна да прави мръсни номера на колегите си. В личния й живот нещата са леко объркани – многото й работа не й остава кой знае колко свободно време, затова Пепър гледа да се възползва от всяка възможност. А как да пропусне „възможността” в лицето на красивия и елегантен Чарли Бапкок? Е, тук предсотят горещи моменти. След „мачкането на чаршафите” (както самата Пепър определя тяхното прекарване), тя с ужас установява, че Чарли всъщност заема позицията, за която тя сама се бори и се превръща в нейн шеф. А всички сме чували за рисковете от връзка на работното място. Ситуацията се нажежава до бяло, когато Пепър започва много сериозно да подозира, че колежката й от прогнозата за времето Бланка (в ролята Александра Барето) също е хвърлила око на Чарли.
Самият Чарли (в ролята Джош Хопкинс), освен че е като магнит за жените, използва всяка възможност, за да впечатли всички около себе си с разнообразните си таланти. Но с тези персонажи далеч не се изчерпва интересното в сериала!

ИЗБРАНО