Името на любовта

За филма

Държава: Аржентина
Година: 2005
Жанрове: Сапун

Режисьор: Alejandro Hugo Moser, Pablo Vazquez

В ролите: Мария-Еухения Тобал, Хуан Дартес, Мили Стегман, Антонио Гримау


"Se dice amor": историята за баща и син, които животът подлага на изпитание. И двамата са преживели по една несбъдната любов. Години по-късно се изправят един срещу друг като съперници за една и съща жена.

„Името на любовта” – това е историята на Баутиста, изтъкнат аржентински спортист, който успява да покори сърцето на красивата Ноел – обикновено момиче от народа, но въпреки това не може да забрави голямата си любов Флоренсия – жена от висшето общество, обвинена несправедливо за престъпление, което не е извършила, и хвърлена в затвора.



Баутиста е изправен на кръстопът. От една страна е любовта му към благородната Ноел, от друга - желанието да спечели отново Флоренсия, отхвърлена от обществото въпреки своята невинност. Изгарящ от чувства към две жени, които го обичат всеотдайно, той трябва да направи своя избор правилно, без колебание, без съмнения, уверено, следвайки единствено повелята на своето сърце.


Срещу него обаче застава властолюбивият му баща, който не само е негов съперник в спорта, но и играе мръсно срещу сина си в стремежа си да му отнеме всяка от жените, които той успява да плени. В миналото е пратил Флоренсия в затвора, за да покаже надмощието си над своя син. В настоящето, макар че привидно одобрява любовта между Баутиста и Ноел, той бавно и последователно подготвя капан, от който Баутиста ще излезе подлец. Всъщност подлец е Патрисио – поразяващ лъжец и интригант, който умело е обсебил и се опитва да манипулира обичта, благоразположението и страданията на всички, които живеят във фамилната вила „Магдалена”.



Каталина – дъщерята на Флоренсия и Баутиста – е още едно препятствие, което Баутиста трябва да преодолее, когато идва времето да реши на кого да отдаде сърцето си за вечна любов...

ИЗБРАНО