Мацки и гайки

За филма

Жанрове: Комедия

Режисьор: Едуардо Пинто и Роберто Ребойедо

В ролите: Каролина Варлета, Мариана лоьола, Клаудия Бур, Мария Хосе Прието, Лусиано Крус-Кок, Диего Муньос, Фелипе Браун, Николас Саведра


Любовта няма ограничения. В това ще се убедите, след като гледате романтичния сериал “Мацки и гайки” (Love on wheels”).

Макс, Хоакин, Борха, Ричард и Тутко са неразделни приятели. Те са щастливи с работата си в автосервиза. Приятният им и забавен живот обаче прави неочакван завой, след като група жени им отнемат волана на собствените им съдби... Първият буреносен облак на хоризонта е Химена, бившата съпругата на Макс.

Тя нахлува в живота на момчетата, след като при развода автосервизът е присъден на нея. Химена преобразява сервиза и налага своите разбирания за работа, макар да не прави разлика между гайка и болт.

Двамата бивши съпрузи вече имат нов повод за спорове, докато Макс се опитва да възстанови нормалния ритъм на работа в сервиза, а Химена - да наложи пълното си господство над бизнеса.

Освен на колела, любовта вибрира и на радио честоти. В личните отношения на момчетата настъпва пълен хаос, когато неизвестна радиоводеща разкрива истината за мъжете и начина им на мислене в своите предавания.

Химена, Адриана, Оливия, Виолета и Лулу срещу Макс, Хоакин, Борха, Ричард и Тутко – война на половете, или нещо повече?

Кой кого командва – ще разберете заедно с “Мацки и гайки”!

ИЗБРАНО