Аз и моите жени

За филма

Държава: България
Година: 2022
Жанрове: Комедия

Режисьор: (сценарий) Теодора Маркова, Невена Кертова, Георги Иванов

В ролите: Димитър Живков, Мария Сотирова, Христина Джурова, Башар Рахал, Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев


Минисериал в 6 епизода.

Светът на героите е привидно щастлив, но силно подвластен на изкушенията, които ги заобикалят. Как се стига до паралелна връзка, когато една двойка живее спокойно и с планове за съвместно бъдеще? Може ли един мъж да се влюби неочаквано и да заобича две жени едновременно? Филип, Кристина и Мая (Димитър Живков, Мария Сотирова и Христина Джурова) неочаквано попаднат в любовен триъгълник... Най-добър приятел на амбициозния хирург Филип пък е кардиологът д-р Крумов (Башар Рахал). Потисканите желания и търсенето на щастието водят до житейски терзания и до поредица от комични ситуации.

Филип се е озовал в паралелна връзка с две различни жени – Кристина в София и Мая в Бургас. Но двата коренно противоположни свята, в които заживява, не са плод на негова случайна слабост, а огледален образ на собственото му раздвоение и кризата на личността, в която е попаднал, търсейки удовлетворение и смисъл в забързания консуматорски живот около себе си.

Режисьор - Боя Харизанова, оператор – Борис Луканов.

От 2 до 17 февруари 2022 г. по БНТ1. От 16 септември 2022 г. - повторение.

ИЗБРАНО