Лъжите в нас

За филма

Държава: България
Година: 2022
Жанрове: Драма

Режисьор: (сценарий) Елена Ермова, Дилян Павлов

В ролите: Емил Марков, Радина Думанян, Орлин Павлов, Диана Димитрова, Владимир Пенев, Ирен Кривошиева, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Мария Сотирова, Милена Аврамова, Дарин Ангелов, Свежен Младенов, Калоян Минев, Асен Кобиларов


Драматична семейна поредица на "Dream Team Group" - контрастна история на една фамилия, живееща между тъмната и светлата страна на живота. Засягат се темите за семейните ценности, житейските изпитания, грешките и тайните, цената на успеха, домашното насилие, споделената и несподелена любов и последствията от съдбоносните решения.

Богатият и властен бизнесмен Константин Шейтанов (в ролята - Емил Марков) е в сферата на дърводобива и е готов на всичко, за да опази империята, която е изградил. В навечерието на сватбата на дъщеря си Рая (Радина Думанян) с проспериращия в компанията Сава (Орлин Павлов), природно бедствие вследствие на незаконна сеч ще отбележи началото на множество катаклизми и в неговото семейство.

Сюжетът ще направи паралел между минало и настояще. Събития години преди прехода бележат и началото на империята на Шейтанов. На повърхността изплуват тъмни тайни, лъжи и заплетени схеми. Голяма трагедия ще остави следи в семейните отношения, с които героите ще се опитат да се преборят и да достигнат до истината. Какво се случва, когато от действията ни зависи човешки живот и на какво сме готови, за да постигнем целта си?

По идея на Христина Апостолова. Режисьор и креативен продуцент - Павел Г. Веснаков. Продуценти - Евтим Милошев и Иван Спасов. Оператори - Иван Вацов и Орлин Руевски.

Фейсбук: facebook.com/lajite.v.nas

От 22 февруари до 20 май 2022 г. по NOVA.

ИЗБРАНО