Роден със сребърна лъжичка

За филма

Оригинално заглавие: Мажор / Silver Spoon
Държава: Русия
Година: 2014
Жанрове: Драма

Режисьор: Константин Статский

В ролите: Павел Прилучний, Карина Разумовская, Дмитрий Шевченко, Денис Шведов, Александр Обласов, Александр Дяченко, Заза Чантурия


Възходът и падението на един богат наследник.

Игор Соколовский (Павел Прилучний) има всичко, за което някой би мечтал – радва се на охолен живот с неограничени средства, а женската компания никога не му е липсвала. Той има юридическо образование, но няма и един ден трудов стаж. Дотогава, докато баща му не решава да му даде урок и да спре неговия саморазрушителен начин на живот. Бизнесменът спира кредитните карти на сина си и го записва в стажантската програма на неугледно полицейско управление в Москва.

Младият мъж е принуден да работи, вместо да се радва на живота, да дава нощни дежурства и да разследва случаи, вместо да ходи на партита. Без достъп до парите на семейството си, Игор няма друг избор освен да се предаде и да приеме предизвикателството на баща си.

Младият полицай започва стажа си и още в самото начало се сблъсква с реалността. Парите вече не могат да решат всички проблеми. Новите колеги превръщат живота му в истински ад, но той не се отказва. Те го презират, тъй като е "мажор" - руски жаргон за дете на високопоставени богати родители. Игор трябва да разчита единствено на себе си, за да оцелее в суровата среда - и успява. Бързо разбира, че има талант за полицай, започва да се превръща в мъж. Среща и любовта...

Междувременно се заформя и семейна трагедия, чиято мистерия самият Игор трябва да разплете - да намери убиеца на майка си.

Два сезона (2014 и 2016 г.), 24 епизода х52 мин.
Уеб сайт: sredatv.ru/projects/tvseries/major/

От 16 октомври 2017 г. по Bulgaria ON AIR.

ИЗБРАНО