Мелачката

За филма

Оригинално заглавие: The Grinder
Държава: САЩ
Година: 2015
Жанрове: Комедия

Режисьор: (създател и сценарий) Andrew Mogel, Jarrad Paul

В ролите: Роб Лоу, Фред Савидж, Мери Елизабет Елис, Натали Моралес, Хана Хейс, Конър Калопсис, Уилям Дивейн


Историята на двама братя – единият е популярен актьор, който играе по телевизията известен адвокат, а другият е истински адвокат в малко градче, който тепърва трябва да стигне до своя звезден миг. Те поемат по различни пътища, за да се срещнат отново по средата – в името на справедливостта - или нещо такова...

Дийн Сандерсън младши (Роб Лоу) играе главната роля в осем сезона на адвокатския драматичен сериал „Мелачката“. Когато поредицата приключва, той решава да се завърне в родния си град Бойс, Айдахо, където неговият брат Стюарт (Фред Савидж) е в позиция да поеме контрола над семейната адвокатска кантора.

Въпреки че няма юридическо образование, няма право да практикува и няма опит в истинска съдебна зала, харизмата на Дийн и усетът му към драматичното го правят абсолютно уверен, че има какво да допринесе към семейната кантора. Както самият Дийн казва „Представете си, че сте в ресторант и Ноа Уайли седи на съседна маса. Получавате сърдечен удар. Нали не мислите, че Ноа Уайли ще дойде да ви помогне?“

Не минава много време и Дийн започва да се намесва във всичко, свързано с живота на Стюарт, независимо дали в съдебната зала или у дома. От всичко това много се забавляват съпругата на Стюарт Деби (Мери Елизабет Елис), двете им деца - 15-годишната Лизи (Хана Хейс) и 13-годишният Итън (Конър Калопсис), бащата на Дийн и Стюарт и шеф на адвокатската кантора Дийн старши (Уилям Дивейн), както и скептичната съветничка Клер (Натали Моралес), която остава равнодушна пред славата на Дийн.

Дийн и Стюарт не си допадат, но когато спрат да спорят помежду си и започнат да спорят заедно в съда, формират забележителен екип!

22 епизода
Уебсайт: fox.com/the-grinder

От 7 юни 2016 г. по FOX. От 22 автуст 2016 г. - повторение.

ИЗБРАНО