Къде си татко?

За филма

Времетраене: 60 мин
Жанрове: Сапун

В ролите: Алехандро Флорес, Литци, Маурицио Охман, Роберто Матеос, Карла Петерсон, Тина Ромеро, Едгар Вивар, Лилиана Родригес


Това е историята на Маргарита и Игнасио...
Тя работи като певица в ресторант, а той - наскоро завършил медицинско училище, се връща в родния си град, за да практикува професията си. Една нощ е свързала съдбите на двамата завинаги, но докато Игнасио няма спомен за случилото се, при Маргарита миналото е оставило дълбок и болезнен белег в душата й. Вярата й в любовта е изчезнала и на нейно място е останало желание за мъст. Единственото хубаво нещо в живота й е синът й Бобчо.

Много скоро съдбата ще срещне 6-годишния Бобчо и Игнасио, те ще станат добри приятели без дори да подозират, че са баща и син. Опитите на Маргарита да предпази детето от най-големия си враг ще се окажат напразни.

Недостигът на пари принуждава Маргарита да си намери работа на пълен работен ден и тя попада в дома на семейството на Игнасио като бавачка на двете дъщери на наскоро овдовелия му брат. Сляпото увлечение, скоро се превръща в любов към новата бавачка. Игнасио обаче попада в капана на Шантал и нейните планове да го направи свой съпруг. Много скоро Шантал и нейната майка Лукреция ще се превърнат в най-големите врагове на Маргарита.

Игнасио ще застане пред олтара с Шантал, въпреки че дори не знае как ще има сили да излезе от църквата. От своя страна Маргарита ще приеме предложението за брак на Франциско, за да даде на сина си така желаната от него стабилност.

ИЗБРАНО