Звездите от близо

За филма

Държава: Нова Зеландия
Година: 2004
Жанрове: Риалити

Режисьор: Yvonne Mackay

В ролите: Bill Hastings, Susan Wood and Paul Henry


Close Up”: риалити предаване, което със сигурност ще се хареса на всички, за които Холивуд е повече от надпис над хълм в Калифорния. Всеки епизод на шоуто разказва детайлната биография на някоя филмова звезда.


В предаването вземат участие журналисти, психолози, колеги на този, който е „на прицел”, както и самият той. Епизодите по традиция започват с информация за раждането на съответния актьор или актриса и проследяват неговата / нейната кариера. Има и кадри от най-добрите филми с участието на съответния човек.


Ако обаче това беше всичко, то поредицата с нищо нямаше да се отличава от стотиците си други конкурентни предавания. Това обаче не е всичко. Шоуто подробно разяснява за най-разнообразните навици на звездите, техните мании и особености в характера и поведението. След това експерти в съответните области коментират възможните причини, довели до оформянето на характера на разглежданата звезда такава, каквато е.


Предаването предлага и интересни кадри от живота на звездите извън светлината на прожекторите – тогава, когато са без грим и не влизат в роля за пред околните. Сред многото актьори и актриси, на които са посветени цели епизоди, се открояват имената на Никълъс Кейдж, Дензъл Уошингтън, Анджелина Джоли, Кирстен Дънст и много други холивудски любимци.



От 6 април 2009 г. по GTV.

От 3 април 2011 г. по bTV Cinema. Повторение - от 24 януари 2012 г.

ИЗБРАНО