Медицински разследвания

За филма

Оригинално заглавие: Medical Investigation
Държава: САЩ
Година: 2004
Жанрове: Драма

Режисьор: (сценарий) Jason Horwitch

В ролите: Нийл Макдона, Кели Уилямс, Кристофър Горам, Трой Уинбуш, Ана Белкнап


Нийл Макдона и Кели Уилямс са част от елитен медицински екип, който се бори с мистериозни и ужасяващи заболявания.

Д-р Стивън Конър (Макдона) е начело на специален правителствен отряд от експерти към Националния институт по здравеопазване. Негова дясна ръка е д-р Натали Дюран (Кели Уилямс), специалист по патология и епидемиология. Тя е човекът, който е неговия най-ревностен защитник и същевременно опонент, когато решението засяга човешки животи.

С коварството на своята неочакваност и потенциала да убива по-мащабно дори от бомба, масовите заболявания са най-голямата заплаха. Когато такава зараза избухне, специалният екип от медицински следователи се заема, за да достигне до дъното на опасността, където и да се намира. Обаче медицинската ситуация е само част от проблема, тъй като, междувременно, техният говорител се опитва да контролира обществото, за да предотврати паника, която би объркала нещата още повече.

В ролите са още Кристофър Горам („От местопрестъплението”, „Грозната Бети”), Трой Уинбуш („Закон и ред”, „От местопрестъплението: Маями“), Ана Белкнап („От местопрестъплението: Ню Йорк”, „Закон и ред”) и др.

От 13 септември 2011 г. по TV+.
От 23 април 2016 г. по CBS Drama.

ИЗБРАНО