Бойни пилоти

За филма

Държава: Канада
Година: 2008
Жанрове: Документален


"Jetstream": Ексклузивни подробности за най-модерната авиационна технология и бойни тактики на нашето време с кадри от кухнята на най-елитния боен клуб в света.

Сериалът проследява приключенията и изпитанията, през които преминава елитна група бойни пилоти на “Еър Форс”, докато се учат да летят на един от най-модерните свръхзвукови тактически бойни самолети в света – струващият 35 милиона долара F-18 Hornet. Специално избрани измежду хиляди високопоставени кандидати, тези пилоти имат шанса да се присъединят към най-престижния боен клуб в света.


Поредицата показва ексклузивни и безпрецедентни кадри от ежедневието на 410-а тренировъчна ескадрила. Базата на “Еър Форс” в Колд Лейк, Албърта, е огромно въздушно бойно поле, където бойни пилоти от целия свят идват, за да усъвършенстват професионалните си умения. Бойните пилоти не се раждат такива - те се създават и Колд Лейк е мястото, където това се случва.

Във всеки вълнуващ епизод зрителите следват тези бъдещи бойци в техните изпълнени с адреналин мисии и стават свидетели на безмилостните им битки. Поредицата предоставя и уникалния шанс обикновен човек да надникне в кабината на една страхотна летяща машина, която ще ги отведе на незабравимо пътешествие.


От 23 януари 2011 г. по bTV Action.

ИЗБРАНО