Eлиза

За филма

Държава: Италия
Година: 2003
Жанрове: Романтичен

Режисьор: Cinzia Th. Torrini

В ролите: Vittoria Puccini, Alessandro Preziosi, Cesare Bocci, Antonella Fattori, Philippe Leroy


„Elisa di Rivombrosa”: три сезона (68 епизода х 50 мин.), продукция на T.P.I. (Together Production International).

Необикновена любовна история в Италия през 17 век - любовната история на граф Фабрицио Ристори и Елиза Скалци. Красивата и смела Елиза е момиче от бедно семейство и се грижи за възрастни хора...


Младият граф Фабрицио се влюбва до полуда в прислужницата на майка си - красиво момиче със скромен произход, за което той би рискувал всичко, дори ако трябва да се противопостави на семейството и приятелите си.

Елиза е целеустремена, смела и горда млада жена. Тя е готова да се опълчи на света, за да опази тази голяма любов и достойнството си. Докато любовта им разцъфтява, двамата са подложени на множество заговори и отмъщение от страна на околните, включително от бившата метреса на Фабрицио - коварна аристократка, която не би се спряла пред нищо, за да си върне любовта му...


Към втория сезон заговорите, интригите и предразсъдъците са победени - Елиза и Фабрицио празнуват щастливата си победа, като устройват великолепна сватба. Ражда им се и чудесно дете, Аниезе.

За нещастие обаче, облаците отново се сгъстяват над семейство Ристори. Имуществото на рода Ривомброза отива за покриване на дълговете към семейството на френски търговци, Бенак. Виктор Бенак е честен и благороден човек, но брат му Арманд се оказва негодник, обладан от жаждата за пари и власт. На всичко отгоре от затвора излиза най-злият враг на Фабрицио - Раниери, който търси отмъщение.


Ролите се озвучават от Ирина Маринова, Таня Димитрова, Гергана Стоянова, Игор Марковски, Симеон Владов, Георги Георгиев - Гого, Борис Чернев.

От 13 юни 2010 г. по Diema Family.

От 18 юли 2011 г. по Нова телевизия.

ИЗБРАНО