Криминален отряд Дунав

За филма

Държава: Австрия / Германия
Година: 2005
Жанрове: Крими

Режисьор: (сценарий) Mike Majzen, Susanne Beck, Thomas Eifler

В ролите: Бруно Айрон, Щефан Юргенс, Пиа Бареш, Алма Хасун, Дитрих Зигл, Мона Зеефрид, Лилиан Клебов, Мануел Витих, Карин Гийгерих


"SOKO Donau" / "Vienna Crime Squad": 5 сезона, 64 епизода за работата на едон специален отряд по река Дунав.

Любителите на екшън сериалите ще могат да се вживеят в ролята на специалисти от криминален отряд „Дунав”, който има задачата да охранява реката от областта в близост до границата със Словакия през централната част на Виена, та чак до гъстите блата.


В автентични и реалистични случаи този екип прави всичко възможно да се бори с престъпността по вода, земя и въздух. Начело на този екип са готин и даровит аналитик – бивш агент на Европол с остър като бръснач ум и неговата партньорка – самотна майка, специалист в антитерористичните задачи, чиято уникална интуиция се допълва чудесно от перфектните й качества като стрелец. Към тях се присъединяват секси блондинка, която с лекота работи под прикритие благодарение на външния си вид, и енергичен млад новобранец, който най-много от всичко обича мисии с много физическо натоварване. На всички тях - изправени пред отвличания, трафик на хора и убийства, - екшънът никога не липсва.

Вижте града на Моцарт, Фройд и Хабсбургите от нова и непозната гледна точка!


От 25 март 2009 г. по Diema.

ИЗБРАНО