Приключенията на Ин и Янг

За филма

Държава: САЩ
Година: 2006
Жанрове: Анимация

Режисьор: Bob Boyle, Todd Kauffman

В ролите: (гласове) Stephanie Morgenstern, Scott McCord, Martin Roach


"Yin! Yang! Yo!": детски анимационен сериал.

В свят на хаос и безпорядък, едно сестриче (Ин) и едно братче (Янг) спасяват всичко! Ин и Янг са близнаци-зайчета, които живеят в странен и мистериозен свят изпълнен с магии, чудовища, митични същества и злата хлебарка-фокусник на име Карл. Сърдитата мечка-панда Йо обучава близначетата на у-фу, съчетание между магия и бойни изкуства - те трябва да станат рицари по у-фу, да победят злата хлебарка и да спасят света от пропадане във вечната тъмнина... От страна на злодеите интересни герои са например лосът Ултимуус и котката Сараноя, която използва своята магия, за да накара Ин да бъде на нейна страна против момчетата. У-фу рицарите са пазители на мира и справедливостта, които притежават умения по бойни изкуства, ксонтрол върху разума и мислите и способността телепатично да придвижват обекти. Те дори могат да се движат по стените на сградите и да изпълняват 360°-ови движения във въздуха.



Зайчетата-близнаци трябва обаче и да си напишат домашните, да свършат задълженията си вкъщи и да си изядат зеленчуците! Ин и Янг се обучават от мъдрата, макар и сърдита стара панда, Учителя Йо, на "У-Фей" и на малко алгебра!



Копродукция на Jetix Europe и Walt Disney Television Animation, 26 епизода по 30 мин. Сериалът е насочен към деца на възраст 6 - 11 г.


От 01 октомври 2007 г. по Jetix (под името "Ин Янг Йо"). Каналът "Jetix" от септември 2009 г. се нарича "Disney Channel".

От 18 септември 2010 г. - по bTV.

ИЗБРАНО