Купена любов

За филма

Държава: САЩ
Година: 2007
Жанрове: Сапун

Режисьор: Yaky Ortega

В ролите: Elizabeth Gutierrez, Jose Angel Llamas, Marjorie De Sousa, Zully Montero


"Amor comprado": Мариана е скромна девойка. След като е изоставена от майка си, тя страда от лошото отношение на мащехата си. Когато при самозащита от нападатели баща й е затворен, Мариана търси пари за адвокат и открива решението във вестникарско съобщение - милионер си търси съпруга. Мариана се включва в „конкурса" и печели, без да познава Уили, бъдещия си съпруг.

Уили е добър, но много неуверен младеж. Баба му, която го ненавижда, му е втълпила идеята, че никоя жена няма да го поиска заради него самия, а само заради парите. Според написаното в завещанието на майка му, ако Уили не се омъжи до навършване на 30 години, цялото състояние ще премине в ръцете на Хертрудис. За да попречи баба му да постигне целта си, Уили организира „конкурс, за да си намери съпруга".


Малко след конкурса, Мариана и Уили се запознават случайно. Без да знаят самоличността на другия, двамата се влюбват, но и двамата знаят, че тяхната връзка няма бъдеще, тъй като са сгодени за хора, които не познават. Какво ли ще се случи, когато Уили открие, че Мариана е честолюбивата жена, която е спечелила конкурса? Какво ще се случи, когато Мариана открие, че Уили е презреният милионер, който е способен да си купи съпруга?

ИЗБРАНО