Живот на клечка

За филма

Държава: САЩ
Година: 2005
Жанрове: Комедия

Режисьор: Andrew D. Weyman, Andy Ackerman

В ролите: Зейкъри Найтън, Чарли Фин, Рейчъл Лефевър, Ейми Ясбек, Маз Джобрани


"Life on a Stick": ежедневният хаос в едно средностатистическо американско семейство от типа „Моето и твоето дете бият нашето”.


Рик и Мишел минават за модерна съвременна двойка. Рик има от предишен брак син на 18 г. – Лаз, който работи в заведение за хот-дог. Моли пък е 16-годишната мрачновата, изключила се от света дъщеря на Мишел. 8-годишният Гас е „разхождащото се чудо” – мил, прекрасен и мъдър и най-вече продукт на любовта както на Рик, така и на Мишел. Като такъв, той е обединителят на семейството. Но е длъжен да поеме на крехките си плещи и безмерната любов на родителите си, и известната ревност и неприязън на доведените си брат и сестра.



Рик и Мишел се побъркват от грижи покрай непокорните си отрочета, децата се карат помежду си и никой не предполага, че нещата вкъщи се случват точно както е казал… най-малкият.


Лаз предпочита да изплаква душата си пред приятеля си Фред и да измисля с него дивотии, а родителите му настояват да обръща повече внимание на печалната си сестричка. В крайна сметка семейната любов отстъпва пред добрата сделка: Рик и Мишел няма да притискат Лаз да се изнесе, ако прекарва повече време с Моли.



Сред колоритните пресонажи от сериала „Живот на клечка” е и собственикът на заведението за хот-дог, в което работят Лаз и Фред – г-н Хът: зъл, дребнав и много отмъстителен тип, чиято основна мисия в живота е да вгорчава живота на всичките си подчинени. А Лили (в ролята Рейчъл Лефевър) – красивото гадже на най-голямото дете във веселото семейство, зрителите познават от филма „Легенда за сънната долина”. В ролята на Мишел (майката) пък ще видите Ейми Ясбек – красавицата, позната от хитовия филм „Маската”.



14 епизода, от 3 октомври 2009 г. по bTV Comedy

ИЗБРАНО