Топ новинари

За филма

Държава: САЩ
Година: 2007
Жанрове: Комедия

Режисьор: James Burrows

В ролите: Келси Грамър, Патриша Хийтън, Аида Фийлд


"Back to You": Забавна история за вечната любов, оставаща въпреки годините, разстоянията, превратностите на съдбата и... чепатите характери на двамата, попаднали в нейното безбрежно царство. 17 епизода.


Той е Чък Дарлинг (в ролята - Kelsey Grammer), тя е Марша Кали Кар (в ролята - Patricia Heaton). Преди 11 години те са работили в тандем като водещи на новините в Питсбърската телевизия WURG. Колкото са били върховни като екип на екрана, толкова по-войнствени са били извън ефир. Като куче и котка, както казват колегите им. Което не попречило между тях да прехвърчат искри...



Изведнъж обаче всичко свършва! Чък заминава в Ел Ей, където е поканен да работи в голяма и известна телевизия. За съжаление един неуместен коментар по адрес на събеседник в студиото му съкращава кариерата драстично... и той се връща отново след повече от десетилетие при старата си екранна партньорка с подвита опашка.


Какво се е променило за толкова години? Дали някогашното привличане се е изпарило? А дали непрестанните караници са останали в миналото? Дали е възможно сега отново да се заформи двойка топ-водещи, а защо не и нещо повече? Защото се оказва, че онази припламнала преди 11 г. искра всъщност е оставила съвсем трайна следа – усмихнатата малка и прекалено умна за годините си Грейси.



Дали Чък и Кали ще имат своя втори шанс под звездите, както в онази приказна новогодишна нощ преди 11 г., когато без да искат, но с много любов са създали нещо истинско?



От 1 октомври 2009 г. по bTV Comedy

ИЗБРАНО