Перла

За филма

Оригинално заглавие: Gümüs / Silver
Държава: Турция
Година: 2005
Жанрове: Романтичен

Режисьор: Кемал Узун

В ролите: Къванч Татлъту, Сонгюл Йоден, Гюнгьор Байрак, Екрем Бора, Тарък Юнлюоолу, Лачин Джейлан, Джюнейт Чалъшкур, Сердар Орчин, Айча Варлъер, Сойдан Сойдаш, Севинч Гюршен, Фунда Илхан


Страст и разкаяние, любов и гордост в една от най-вълнуващите истории, създавани някога. Романтичната драма е наситена с много сюжетни линии и криминални случаи. В главните роли участват едни от най-известните турски актьори - Къванч Татлъту и Сонгюл Йоден.

Животът на главната героиня Инджи се променя изцяло, когато чичо й съобщава по телефона, че богатото и известно семейство Садоглу я е избрало за своя бъдеща снаха. Инджи е влюбена в сина на Садоглу - Мехмет - още от дете и с обаждането на чичо й се сбъдва най-голямата й мечта. Тя се премества в Истанбул, изпълнена с очакване да започне нов живот с мъжа, когото обича.

Междувременно в тежка катастрофа Мехмет загубва приятелката си, с която е бил в продължение на 6 години въпреки неодобрението на родителите си. След трагедията Мехмет затваря сърцето си за любовта и започва да води абсолютно безсмислен живот ден за ден. Една вечер той се забърква в побой и неговият дядо го спасява. От този момент нататък Мехмет започва да изпълнява всичко, което дядо му пожелае, включително това да се ожени за Инджи, въпреки че сърцето му не е готово за нова любов. Преди сватбата обаче Мехмет променя решението си и избягва, в резултат на което болният му баща умира от инфаркт. Мехмет е принуден да се завърне, за да управлява бащиното си наследство.

След като Инджи най-накрая се омъжва за любовта на живота си, тя научава по трудния начин, че бракът не е толкова прекрасен, колкото си го е представяла. Тя трябва не само да спечели любовта на Мехмет, но и да се справи с интригите на свекърва си и снаха си...

От 15 юни до 18 декември 2009 г. по bTV (158 епизода х60 мин.). Повторение - от 25 януари до 1 юли 2010 г. (108 епизода х 90мин.).
От 14 януари 2012 г. по Diema Family. От 6 юни 2015 г. - повторение.
От 9 юни 2014 г. по Нова телевизия.

ИЗБРАНО